Suomi
Gamereactor
lifestyle

Tämä monimaastoinen sähköauto tulee entiseltä Aston Martinin, Fordin ja Jaguarin suunnittelijalta

Skyen on suunnitellut legendaarinen autosuunnittelija Ian Callum.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Harvalla ihmisellä on ollut yhtä suuri vaikutus autoteollisuuteen kuin Ian Callumilla. Autosuunnittelija on auttanut herättämään henkiin monia ikonisia Fordeja (mukaan lukien RS200 ja Escort Cosworth), Aston Martinsia (kuten DB7, DB9 ja Vanquish), Jaguareja (eli C-X75, XK, KJ ja F-Type) ja jopa kokoelman Nissaneja. Mutta Callumin seuraava auto on hieman erilainen.

Koska hän on nyt nostanut verhon sähköiselle maastoajoneuvolle nimeltä Skye. Sen sanotaan olevan rakennettu niille, jotka " etsivät poikkeuksellisia seikkailuja tiellä ja maastossa" ja että sillä on "hallitseva mutta tyylikäs veistetty muoto, joka keskittyy sen karuihin käytännön ominaisuuksiin ja maastokykyyn".

Callum toteaa: "Neljä metriä pitkä Callum Skye on dramaattisesti suhteutettu tiiviiseen ulkoasuun, jota ohjaavat sen ominaisuudet. Se on suunniteltu ylittämään odotukset: minimaalinen massa, maksimaalinen suorituskyky - poikkeuksellisen käyttökelpoinen ja ehdoton ilo ajaa."

Meille kerrotaan, että auto voi ajaa 0-60 mph alle neljässä sekunnissa, että siinä on neliveto, ohjaamo, jossa on neljä istuinta, ja että se painaa vain 1,150 kg.

Tämä on mainos:

Auton täydellisiä teknisiä tietoja ei ole vielä paljastettu, mutta meille kerrotaan, että lisätietoja Skyestä jaetaan vuonna 2024, kun kehitys on saatu päätökseen.

Tämä monimaastoinen sähköauto tulee entiseltä Aston Martinin, Fordin ja Jaguarin suunnittelijalta


Ladataan seuraavaa sisältöä