Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil 4 (2004)

Taiteilija haastoi Capcomin oikeuteen kuviensa varastamisesta Resident Evil 4 -peliin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vajaa kuukausi sitten Gamereactor uutisoi hollantilaisen elokuva-ohjaaja Richard Raaphorstin olevan sitä mieltä, että yksi tietty hirviö uudessa Resident Evil Villagessa on varastettu hänen vuoden 2013 elokuvastaan Frankenstein's Army. Ja nyt plagiaattikohu jatkuu.

Valokuvaaja ja taiteilija Judy A. Juracek on käynnistänyt oikeusprosessin Capcomia vastaan. Syytteen mukaan Capcom olisi käyttänyt luvatta hänen kuviaan kirjasta Surfaces: Visual Research for Artists, Architects, and Designers useissa peleissään, kuten Resident Evil 4 ja Devil May Cry. Juracekin mukaan Capcom ei ole koskaan ollut häneen missään yhteydessä.

Juracekin mukaan ainakin 80 hänen kuvaansa olisi hyödynnetty luvatta Capcomin peleissä. Hän vaatii asianajajineen 12 miljoonaa dollaria korvauksia. Capcomin edustaja kertoi olevansa tietoinen asiasta, mutta ei halunnut kommentoida enempää. Juracekin asianajaja ei vastannut median yhteydenottopyyntöihin.

Jos ei muuta niin ainakin näyttää siltä, että Capcom on innoittunut Juracekin töistä.

Resident Evil 4 (2004)
Resident Evil 4 (2004)
Resident Evil 4 (2004)
Resident Evil 4 (2004)

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom piti viime yönä Suomen aikaa tiedotustilaisuuden Resident Evilistä. Ilmassa oli toiveita Resident Evil 4:n uusitulle versiolle. Toisin kävi, mutta vain osittain....Ladataan seuraavaa sisältöä