Suomi
Gamereactor
uutiset
Battletoads

Taiteellinen kirja The Art of Battletoads on julkaistu

Ja mehän pidämme taiteesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi sitten kerrottiin siitä, että Dark Horse on julkaisemassa taidekirjan vuoden 2020 pelistä Battletoads. Nyt sitten Twitterissä on kerrottu, että The Art of Battletoads on saatu maailmalle. Tilailemaan pääsee Dark Horsen kotisivuilta.

Battletoads on pelattavissa PC:llä ja Xboxilla Xbox Game Passia unohtamatta. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

"Drop into vibrant illustrations of the game's heroes, villains, and environments that evoke nineties cartoon nostalgia! Hop in and race through a wealth of production materials from early concept art to finely tuned combat and mission structure throughout late development stages. This book is filled to the brim with unique development insights and also revisits the franchise's classic titles, which informed an all new, battle-ready era of 'Toad!"

Battletoads
BattletoadsBattletoads
BattletoadsBattletoads

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR:n joulukalenteri, 13. luukku

GR:n joulukalenteri, 13. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...

0
Yli miljoona on pelannut Battletoadsia

Yli miljoona on pelannut Battletoadsia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusittu Battletoads julkaistiin 20. elokuuta 2020, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt sitten Rare on paljastanut, että miljoonan pelaajan raja on...



Ladataan seuraavaa sisältöä