Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

T1 eroaa League of Legends-pääjohtajastaan

Polt ei ole enää joukkueen mukana ensi vuonna, vaikka vuosi on erittäin hallitseva.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

T1 oli epäilemättä yksi parhaista League of Legends -joukkueista kaudella 2022. Eteläkorealainen organisaatio voitti League of Legends Championship Korean (LCK) keväällä, tuli toiseksi kesällä, sijoittui toiseksi Mid-Season Invitationalissa ja löysi itsensä myös viimeksi kakkoseksi Worlds 2022 -tapahtumassa. Vaikka T1 ei voinut aivan varmistaa voittoa monissa tapauksissa, tätä johdonmukaisuuden tasoa on vaikea syyttää.

Mutta kauteen 2023 mennessä asiat näyttävät hieman erilaisilta, koska jo nyt on paljastettu, että joukkue eroaa general manageristaan Choi "Polt" Seong-hunista.

Kuten twiitissä todettiin, meille kerrotaan (Google-käännöksen jälkeen): "Tästä päivästä lähtien olemme päättäneet matkamme T1 League of Legendsin pääjohtajan Seong-Hoon Choi "Poltin" kanssa. T1 haluaa ilmaista vilpittömän kiitollisuutemme Poltille, ja tuemme Poltia hänen uudessa haasteessaan loppuun asti. Kiitos tähänastisesta tuestanne ja tuestanne."

Mitä tulee siihen, kuka T1 pyrkii ottamaan roolin, sitä ei ole vielä ilmoitettu.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä