Suomi
Gamereactor
uutiset
System Shock

System Shockin modernisoitu versio otti aikalisän

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Remake vuoden 1994 System Shockista on törmännyt yllättäviin haasteisiin. Projektin kehittäjä Nightdive Studios kertoo, että pelin kehitys on pistetty jäihin, koska hanke paisui liikaa ja alkoi vaatia lisärahoitusta. Peliin on muun muassa vaihdettu moottori kesken kehityksen.

Tiimi kuitenkin vakuuttaa, ettei kyse ole projektin peruuttamisesta kokonaan. Tarkoituksena on palata suunnittelupöydän ääreen ja valita toinen, ilmeisesti lähemmin alkuperäistä klassikkoa muistuttava tie eteenpäin.

System Shock Remake keräsi 1,3 miljoonan dollarin edestä Kickstarter-rahoitusta vuonna 2016. Uudelleenlämmittelyn oli tarkoitus ilmestyä tänä keväänä konsoleille ja PC:lle. Uutta julkaisuaikaa ei ole vahvistettu. Viivästys vaikuttaa kuitenkin huomattavalta, sillä peliä kehittäneet työntekijät on siirretty muihin projekteihin.

Nightdive Studiosin johtaja Stephen Kick pahoittelee tapahtunutta:

Päästin asiat karkaamaan käsistä. Tein sen hyvästä syystä, ja olin täysin sitoutunut tuottamaan mahtavan pelin. Nyt on kuitenkin käynyt selväksi, että valitsimme väärän tien ja käänsimme selkämme heille, jotka tämän mahdollistivat: Kickstarter-tukijoillemme.

System Shock on alkujaan Looking Glass -studion kehittämä scifi-toimintaroolipeli, joka sai 2000-luvulla henkistä jatkoa Bioshock-sarjasta.

HQ
System Shock

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä