Suomi
Gamereactor
uutiset
Unravel

Sympaattisen Unravelin voi tilata jo ennakkoon pleikkarille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime kesäkuussa Los Angelesissa pidettiin E3-messut, joilla Electronic Arts paljasti uuden sympaattisen tasoloikan nimeltään Unravel. Sen päähenkilönä nähdään langasta koottu kissimirri. Nyt tämän pelin voi jo ostaa ennakkoon Playstation Storesta.

Hintaa pelillä on 19,95 euroa, mutta siitä ei näytä saavan minkäänlaista alennusta. Julkaisuunkin on vielä aikaa 4 kuukautta, ja ennakkoon tilanneille on tarjolla ainoastaan uusi teema. Joten ehkä tässä vaiheessa kaikkien pelistä kiinnostuneiden kannattaa vielä lykätä ostopäätöstään.

Jos Unravelin nimi ei sano sinulle mitään, voit nähdä alta Gamescom-tapahtumassa julkaistun trailerin. Se esittelee yhden tason verran pelikuvaa tästä tasoloikasta.

HQ
Unravel

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
UnravelScore

Unravel

ARVIO. Kirjoittaja Oliver Thulin

Yarny pyöräyttää pelaajan pikkusormensa ympärille kuin langanpätkän.

0
Sympaattinen Unravel-tasoloikka saa jatkoa

Sympaattinen Unravel-tasoloikka saa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Unravel paljastettiin viime vuonna E3-messuilla ja se nappasi välittömästi kaikkien huomion todella sympaattisella ulkoasullaan ja tarinallaan. Pienen ruotsalaisen...

1
Unravel on 100% valmis kaikilla alustoilla

Unravel on 100% valmis kaikilla alustoilla

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Ruotsalaisen indie-studion Coldwood Interactiven paljon huomiota herättänyt debyyttipeli Unravel on valmistunut. Pelin ohjaaja kertoi Twitterissä, että Unravel on nyt...Ladataan seuraavaa sisältöä