Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls: Remastered

Switchillä testaillaan viimeinkin Dark Souls Remasteredin yhteyksiä

Network Test tänä viikonloppuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aikoja sitten julkistettu Nintendo Switchin Dark Souls Remasteredin verkkoyhteyksien testailu eli Network Test saadaan lopultakin linjoille tulevana viikonloppuna. Itse peli julkaistaan Nintendo Switchille 19. lokakuuta. Muille alustoille peli julkaistiin jo toukokuussa, ja Gamerectorin arvion voi lukea täältä.

Network Test -tiedoston voi nyt ladata Nintendo eShopista. Testaaminen alkaa lauantaina aamulla varhain ja päättyy maanantaina aamulla varhain. Pelattavana on Undead Parishin alue sekä yksin- että moninpelinä.

Ja tietenkin mukana on ikäviä lisäkikkoja, jotka on huomioitava. Osallistuminen edellyttää Nintendo Switch Online -jäsenyyttä, eikä testissä tehtyä edistystä saa pitää lopullisessa julkaisussa. Dark Souls Remastered maksaa nelisenkymmentä euroa, kun peli julkaistaan lokakuussa.

Testiajat ovat seuraavat:
Lauantai 22.9. klo 03:00-07:00 Suomen aikaa
Sunnuntai 23.9. klo 03:00-07:00 Suomen aikaa
Maanantai 24.9. klo 03:00-07:00 Suomen aikaa

Toisin sanoen saa olla todella motivoitunut Dark Soulsin pelaaja, jos haluaa verkkotoimintoja testailla aamuyöllä viikonloppuna.

PÄIVITYS 21.9.2018 klo 11:34:
Nintendo eShopin sivuilla ajaksi Network Testille mainitaan "Friday-Sunday 18:00-22:00 (UK Time)" eli suomeksi perjantaista sunnuntaihin klo 20-00 Suomen aikaa.

Dark Souls: Remastered

Kiitokset Varietylle

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä