Suomi
Gamereactor
uutiset
Singstar Suomirock

Suomirockin helmet peliksi

Ensimmäinen suomalainen Singstar

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Sony julkaisee ensimmäisen täysin suomalaisen version suositusta Singstar-karaokepelistä. Singstar Suomirock sisältää 30 kappaleen läpileikkauksen suomirockin historiasta, ja laulamaan pääsee sekä yksin että yhdessä. Mukana ovat muun muassa CMX, Apulanta, Eppu Normaali, Kotiteollisuus, Maija Vilkkumaa, Leevi and the Leavings, Irina ja Paula Koivuniemi. Kappaleiden kirjo kattaa vanhan ja uuden, nopean ja hitaan.

HQ

Singstar-sarja edustaa jatkuvasti kasvavaa seurapelaamisen trendiä, jolta ei olla vältytty säyseässä Suomessakaan. Sarjan pelejä on myyty täällä jo noin 170 000 kappaletta. Yksistään Singstar Legendat hipoo 80 000 kappaleen myyntiä, joten Sonyn odotukset ovat korkealla myös uuden osan suhteen.

Singstar Suomirock ilmestyy Playstation 2:lle elokuussa. Jos sopimusasiat antavat myöten, suomirockia saatetaan päästä tulkitsemaan Playstation 3:n Singstarissakin pelin oman nettipalvelun kautta.

Singstar Suomirock

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Singstar SuomirockScore

Singstar Suomirock

ARVIO. Kirjoittaja Juho Kuorikoski

Nyt se on viimein täällä:Pelkästään suomalaisista biiseistä koostettu laulupeli. Biisilistakin on onnistunut.

Singstar Suomirock -biisilista

Singstar Suomirock -biisilista

UUTINEN. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

OMG, Kotiteollisuuden musiikista on löydetty nuotteja! Katso koko Suomirock-biisilista sekä ensimmäiset kuvat ensimmäisestä täysin kotimaisesta Singstarista!Ladataan seuraavaa sisältöä