Suomi
Gamereactor
lifestyle

Sunnuntaiaamun Monopoly-peli päättyi samuraimiekkataisteluun

Yhden mukana olevista henkilöistä sanotaan olevan kriittisessä tilassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme kaikki kokeneet Monopoly-pelin, joka riistäytyi käsistä. Tämä viimeisin tapaus, joka sattui sunnuntaiaamuna Brysselissä, on kuitenkin vienyt asian askeleen pidemmälle. Koska kuten Sky News on raportoinut, aamuyöllä pidetty Monopoly-peli on johtanut samuraimiekkataisteluun, jossa kaksi henkilöä on loukkaantunut, ja yhden sanotaan olevan kriittisessä tilassa.

Tapauksen väitetään tapahtuneen sen jälkeen, kun talon asukkaat loukkaantuivat, kun neljä ihmistä pelasi lautapeliä jalkakäytävällä kotinsa ulkopuolella sunnuntaina kello 5 aamulla. Kun mies yritti saada monopolipelaajat muuttamaan pois, hänen poikansa lähti talosta samuraimiekalla, joka aiheutti riidan, jossa yksi monopolipelaajista loukkaantui pojan rinnalla, kun he päätyivät kamppailemaan ja taistelemaan teräaseesta.

Kun molemmat pidätettiin ja vietiin sairaalaan, on sanottu, että Monopoli-pelaaja on jo kotiutettu sairaalasta, mutta että poika on tällä hetkellä "hengenvaarallisessa tilassa" ja että jalkakäytävä, jossa tapaus tapahtui, on jätetty hajallaan verellä ja monopolikorteilla.

Sunnuntaiaamun Monopoly-peli päättyi samuraimiekkataisteluun
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä