Suomi
Gamereactor
uutiset
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League näyttää paremmalta uudessa pelikuvapresentaatiossa

Rocksteady näyttää lieventäneen heikkoja kohtia, hioneen animaatioita ja paljon muuta helmikuun jälkeen, mutta riittääkö se?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaikki eivät pitäneet Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen ensivaikutelmasta, kun siitä esiteltiin pelikuvaa helmikuussa, joten julkaisua kohdannut viive oli tervetullut. Nyt aikaa on kulunut yhdeksän kuukautta, joten mielipiteet ovat saattaneet muuttua viilauksien myötä.

Rocksteady on luvannut antaa meille Suicide Squad Insiderin ensimmäisen jakson nähtäväksi ja jakanut sen myötä lisätietoja tarinasta ja ydinpelaamisesta Suicide Squad: Kill the Justice Leaguen osalta. Kehittäjät aloittavat esityksen korostamalla jatkuvaa keskittymistään tarjota ikimuistoinen tarina, joka on täynnä jännittäviä hetkiä ja mielenkiintoisia hahmoja, joten se on helpotus pelaajalle. Meille tarjotaan myös uutta pelikuvamateriaalia, joka antaa vaikutelman siltä, ​​että aiemmin silmiinpistäviä heikkoja kohtia on onnistuttu lieventämään hieman. Taistelujärjestelmän dynaamisuus korostuu ja näyttää vaikuttavalta erittäin yksityiskohtaisessa Metropolisissa, joka on kaksi kertaa isompi kuin Batman: Arkham Knight's Gotham -julkaisun toiminta-alue. Isompi ei välttämättä ole parempi, mutta on kiva nähdä, että jokaisen hahmon ainutlaatuiset liikkumiskyvyt vaikuttavat mukaansatempaavilta ja nopeilta.

Onko tämä esitys antanut toivoa, eli onko Suicide Squad: Kill the Justice League sittenkin parempi kuin aiemmin pelättiin? Ehdottomasti, mutta keskittyminen yhteistyöpelaamiseen, silminnähden geneerisiin vihollisiin ja sävyyn, joka yleensä muuttuu ärsyttäväksi hetken kuluttua, huolestuttaa. Jää nähtäväksi, onnistuuko seuraava presentaatio ratkaisemaan nämä huolenaiheet, kun sukelletaan paljon syvemmälle taistelu- ja varustejärjestelmään.

Mitkä ovat ajatuksesi tämän esityksen jälkeen?

HQ
HQ
Suicide Squad: Kill the Justice League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä