Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Street Fighter -televisiosarja hakee joukkorahoitusta

Ohjaamassa ja kirjoittamassa brittinäyttelijä Joey Ansah.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Street Fighter -peleistä ollaan tekemässä uutta televisiosarjaa, ainakin jos joukkorahoitus onnistuu. Näyttelijä Joey Ansah häärii projektin luovana voimana, ja hän aikoo myös olla kirjoittamassa ja ohjaamassa sarjaa.

Ansah on esiintynyt mm. elokuvissa The Bourne Ultimatum sekä Snow White and the Huntsman. Tällä on myös oma erityinen näkemyksensä Street Fighteriin, koska hän näytteli Street Fighter: Legacyssä, ja on sekä ninjitsun että capoeiran taitaja.

Kyseessä ei siis ole mikä vain faniprojekti. Street Fighter: Legacy teki aikanaan niin suuren vaikutuksen Capcomiin, että se myi oikeudet tv-sarjaan Legacyn tuottajalle Jacqueline Quellalle.

Ansah lupaa, että Street Fighter: Assassin's Fististä tulee se Street Fighter -kokemus, jota sarjan fanit ovat odottaneet jo 25 vuotta. Ainoa asia mikä erottaa nämä tästä unelmasta nyt on 625 000 puntaa.

Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Super Street Fighter IV: Arcade EditionScore

Super Street Fighter IV: Arcade Edition

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Arcade Edition lisää uusia hahmoja ja ominaisuuksia muutenkin jo tuhtiin taistelupelipakettiin. Ovatko uudistukset hinnan väärtti? Eerik pisti uuden pelihalliversion ankaraan testiin.Ladataan seuraavaa sisältöä