Suomi
Gamereactor
uutiset
Street Fighter V: Arcade Edition

Street Fighter -pomo ei pidä aikaa riittävän kypsänä seuraavalle osalle

Yoshinori Ono vitsaili noin vuosikymmenen odotuksesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuonna 2016 julkaistu Street Fighter V jatkoi pitkäikäistä sarjaa kunniakkaasti, mutta sittemmin katutappelijoilla on päivitettyä Arcade Version -painosta lukuunottamatta ollut hiljaisempi ajanjakso. Salamyhkäisyys saattaa jatkua vieläpä pitkään, mikäli sarjan vastaava tuottaja Yoshinori Ono on lausuntojensa kanssa tosissaan.

Street Fighter 6:sta julkaistiin epävirallinen taideteos, johon Ono vastasi Twitterissä seuraavasti:

"This is too early, isn't it? Could you please wait for 10 years...?"

Hymiö kommentin perässä viitannee siihen, että kuudes osa nähdään hyvissä ajoin ennen vuotta 2030. Lausunnon pohjalta voidaan kuitenkin arvioida, ettei seuraava osa ole vielä ihan lähitulevaisuuden juttuja.

Rauhallista otetta tukee myös vankkaa suosiota nauttiva Street Fighter V, jonka menestys ei ole ottanut laantuakseen. Teos on esports-turnausten vakiokalustoa, joten kuudenteen osaan siirtymisessä ei vaikuta olevan hoppua.

HQ
HQ
Street Fighter V: Arcade Edition

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Chun Lin asu toi bannin Twitchistä

Chun Lin asu toi bannin Twitchistä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Twitch on ollut valokeilassa viime kuukausina, koska se on hyllyttänyt suoratoistajia mitä erikoisemmista syistä, kun taas samalla jättänyt vakavampia rikkomuksia...

0
Punk on Final Round 2019 -voittaja

Punk on Final Round 2019 -voittaja

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom Pro Tour (CPT) aloitti Final Round -tapahtumalla, ja voittajaksi päätyi Victor 'Punk' Woodley, ja finaalissa kaatui Yusuke Momochi. Kisa käytiin Atlantassa. ...Ladataan seuraavaa sisältöä