Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Stranger Things: Season 4 Volume 2

Stranger Things (Netflix), 4. kausi, toinen osa

Netflixin uusin ja kallein Stranger Things -kausi on hämmästyttävän hyvä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Gameeactorin arvion siitä neljännen kauden ensimmäisestä osasta voi lukea täältä.

Stranger Thingsin neljännen kauden toinen osa saapui äskettäin Netflixiin ja se on juuri niin näyttävä kuin odottaa sopi. Jo ensimmäinen osa oli vaikuttava isolla budjetillaan ja vahvalla 80-luvun leimalla, mutta kahden tunnin finaali vain sinetöi sen tosiasian, että neljäs kausi on yhtä loistava ja kunnianhimoinen paluu kahden pitkän vuoden jälkeen.

Tarina on fantastinen ja hahmot ovat hurmaavampia kuin koskaan, ja kaksi viimeistä jaksoa pystyvät tarjoamaan tiiviin ja ehjän lopputuleman. Lisäksi nyt, kun tarina on valmis ja kauden voi katsoa kokonaisuudessaan, olemme alkaneet pitää enemmän niistä pienistä asioista, jotka ärsyttivät meitä hieman ensimmäisessä osassa. Voimme toki edelleenkin tuntea, että Venäjän tarinakoukerot ovat enimmäkseen tylsistyneet pitkistä jaksoista koostuneen kauden aikana. Sama pätee Kalifornian kiertotiehen, jolla ei näyttänyt olevan juurikaan vaikutusta pääjuoneen. Samalla on todella jännittävää nähdä, kuinka kaikki yhdistyy, kun viimeinen taistelu Vecnaa vastaan ​​alkaa. Henkisesti se on Stephen Kingin inspiroima taistelu eri ulottuvuuksista, joka alkaa Metallican Master of Puppetsilla ja päättyy verilöylyyn.

Stranger Things: Season 4 Volume 2

Finaalin katsominen on kuin näkisi viimeisen dominopalikan kaatumisen, ja mielestämme tasapaino komedian ja kauhun välillä toimii paljon paremmin, kun kaikki käsitellään pään sisällä ja kaikki nuoruuden tunteet tuodaan yhteen. Kauden finaalin lisäksi sarjan tekijät onnistuvat myös yhdistämään aiempien kausien osasia, ja katsojat saavat myös vastauksia Stranger Things -mysteereihin. Kausi 4 on osoittautunut voimavaraksi, jossa hahmojen jälleennäkeminen ei tapahdu ilman seurauksia: spoilaamista vältellen voi kuitenkin kertoa, että neljäs kausi ei ole Strangers Thingsin loppu, vaikka suuri osa kaudesta tähtäsikin suureen loppunäytökseen.

Tämä on mainos:

Viides kausi on itse asiassa työn alla, ja Dufferin veljekset uskovat sen olevan tämän merkittävän saagan viimeinen luku. Tämä tuntuu vahvimmalta syyltä säilyttää Netflix-tilaus vielä vähän aikaa. Kysymys on kuitenkin siitä, miten kauan joudutaan odottamaan uusia jaksoja, mutta jos se on vähintään yhtä intohimoinen, pohdiskeleva, energinen ja määrätietoinen kuin tämä kausi on ollut, ei meitä haittaa, jos sen yhteen saaminen kestää hetken. Stranger Things Season 4 on kokonaisuudessaan yksi vuoden parhaista tv-kokemuksista.

HQ
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä