Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Spectrum 7XB Wireless gaming headset

Pelaamisen lisälaitteisiin erikoistunut SteelSeries on tasaisella tahdilla hinannut tuotteidensa laatua ylöspäin. Firman uudet pelikuulokkeet kiitävät jo lentämällä ohi vanhoista Spectrum 5XB:stä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tyylikkäiden mustan kiiltävien Spectrum 7XB -kuulokkeiden asentaminen ei vaadi erityistaitoja, eikä käyttövalmiuteen saaminen vienyt aikaakaan. Vastaanotin kiinnitetään Xbox 360:n tai PC:n USB-porttiin sekä tietysti vahvistimeen tai televisioon. Pelikäytössä kuulokkeet kiinnitetään johdolla vielä ohjaimeen, joten aivan 100 prosenttisen langattomat kuulokkeet eivät ole. Kuulokkeet ovat vankkaa, mutta joustavaa tekoa, eivätkä tuntuneet olevan moksiskaan kovastakaan kohtelusta. Headset on myös kätevä ottaa mukaan, sillä se on helppo purkaa osiin ja mikrofoni sujauttaa suojaan luurin sisälle. Käyttöaikaa luvattiin kahdelle AAA-paristolle vähintään 20 tuntia.

Kuulokkeiden käyttömukavuus teki välittömästi vaikutuksen. Nahkapäällysteiset pehmustetut kupit sopivat päähän ja korvien päälle erinomaisesti. Säätövaraa löytyi myös mainiosti, eikä langattomuuden aiheuttama pieni lisäpaino haitannut käyttöä. Pienenä miinuksena napit ovat hieman epäselvästi muotoiltu ja kuulokkeiden ollessa päässä nappien löytäminen ei ollut aivan helppoa.

Steelseries Spectrum 7XB Wireless gaming headset

Pelikäytössä äänenlaatu on laadukas. Steelseriesin LiveMix toimi aikaisempaa paremmin ja kavereiden puheista sai hyvin selvää kovankin räimeen joukosta. Kuulokkeet soveltuvat hyvin myös muuhun viihdekäyttöön, tosin hifistit eivät todennäköisesti aivan ole tyytyväisiä kuulokkeiden aavistukseen latteaan musiikintoistoon. Valmiiden asetusten ansiosta vaihto viihteen, pelien ja jutustelun välillä onnistuu kuitenkin kätevästi.

Tämä on mainos:

Spectrum 7XB ovat vankkaa laatutyötä ja parhaat testaamani pelikuulokkeet. Steelseriesin omassa verkkokaupassa ne maksoivat elokuussa hurjat 179 euroa. Siihen hintaan kuulokemikrofonia on paha mennä suosittelemaan. Onneksi ulkomaisista verkkokaupoista luurit löytyvät reilusti edullisemmin. Mukavuutta ja käytettävyyttä arvostavalle pelien suurkuluttajalle ne ovat erittäin pätevä sijoitus.

Steelseries Spectrum 7XB Wireless gaming headset
Steelseries Spectrum 7XB Wireless gaming headsetSteelseries Spectrum 7XB Wireless gaming headset
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Käyttömukavuus, helppokäyttöisyys, kestävät
-
Hinta, pieni taustasuhina
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä