Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries Rival 710

Ei ihan täydellinen, mutta hinta on kohdallaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Steelseries Rival -sarjalle ei ole kilpailijoita omassa hintaluokassaan. Rival 710 on langallinen versio edeltäjälle Rival 700. Osa ominaisuuksista on kuitenkin pysynyt samana, ja se on hieno asia. Ensinnäkin hiiri on halpa. Kaikissa Rival-hiirissä on hyvä ergonomia, eikä kosmeettisesti 710 juuri eroa edeltäjästään.

HQ
Steelseries Rival 710


Hiiri on ohjelmoitava itse, ja se tapahtuu käyttäen Steelseries Engine -ohjelmaa. Mukana pitäisi ehdottomasti olla valmiiksi asennettuna viimeisen 3-4 vuoden parhaiden pelien toiminnot. Idea on hyvä, mutta ohjelmointi on liian monimutkainen käyttää tavalliselle kuluttajalle.

Merkittävin ero edeltäjään on se, että sileä ja luistava pinta on korvattu kerroksella kumia, joka antaa hyvän pidon. Sensori on TrueMove3 klassisen Pixart 3360:n sijasta. Rival 700 oli muokattavissa osiensa puolesta, ja sama koskee myös seuraajaa.

Steelseries Rival 710

Tämä on mainos:

Hiiren rulla tuntuu jokseenkin heikolta. Klikkaus on ihan hyvä, mutta rullatessa ei sormen alla tunnu odotettua vastusta ja hyvää laatua. Hyvänä puolena sivuilla olevat napit ovat hyvät, ja niiden painaminen tuottaa omanlaisensa äänen. Mekaaniset napit kestävät lupauksen mukaan 60 miljoonaa klikkausta.

Parasta on paino ja fyysinen vastus hiirtä käytettäessä. Tämä yhdistettynä hyvään ergonomiaan ja ylimääräisen 135 gramman painoon on tarjolla hiiri, joka sopii hieman enemmän vastusta suosivien käteen.

Steelseries Rival 710


En ole täysin tyytyväinen siihen, miten nappi palautuu takaisin paikoilleen painalluksen jälkeen. Jos esimerkiksi pelaa ammuskelupelejä puoliautomaattiaseilla tai muuten vain klikkaa paljon tuplana vasenta nappia, eron huomaa nopeasti. Palautuminen on liian hidasta.

Tämä on mainos:

Rival 710 ei siis ole varsinaisesti päivitys Rival 700 -mallille. 710 on raskaampi, yhtä tarkka ja ergonomia on mahtava. Hinta on korkeampi, mutta silti ehdottomasti markkinoiden halvin pelihiiri.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä