Suomi
Gamereactor
laitearviot

Steelseries QCK Prism Cloth

Hiiren oma valokarsina

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensimmäinen ajatus on lähes väistämättä, onko tämä nyt tarpeellista? LED-valoja on PC-pelaajapuolella tungettu lähes joka lisälaitteeseen, joten niiden esiintyminen hiirimatossa oli vain ajan kysymys. Pari muuta mallia on vastaavaa jo yrittänyt, mutta nyt Steelseries tekee moisen taipuisalla kangasalustalla. Lopputulos on hieman yllättäen aika kiva.

QCK Prism Clothin valoilla ei olisi mitään virkaa, jos itse matto olisi käyttökelvoton. Onneksi valittu kangas on laadukas niin liukuominaisuuksiltaan kuin kestävyydeltäänkin. Noin 4 millin paksuisena matto on normaalia hieman korkeampi, mutta tuntuu kenties tästäkin syystä mukavan jämäkältä, ja reunus on tikattu huolellisesti. Sitä kiertävä LED-valonauha taipuu maton mukana, mutta tiukalle rullalle sitä ei parane kaiken varalta jättää. USB-piuhan maton puoleinen pää ja sen muovipalikka nostavat mattoa hivenen verran ylös, mikä on pieni suunnittelumoka muuten laadukkaassa tuotteessa.

Kahteen erikseen säädettävään alueeseen jaetut valot ovat varsin kirkkaat, mutta eivät häikäise edes maksimitasoillaan. Yläosa on hieman alaosaa suurempi, mikä tuntuu erikoiselta. Eri efektejä kiertävästä valosta erilaisiin vilkkuihin on mukavasti, joten säätövaraa löytyy hyvin hienovaraisesta normaalipelaamista häiritsevään asti. Kevyet hehkut ja vastaavat ovat itse asiassa varsin tyylikkäitä normaalikäytössäkin, ja antavat matolle pientä luksustuotteen tunnetta.

Steelseries QCK Prism Cloth on laadukas ja hyvin liukuva hiirimatto, jonka valoefektit jäivät hieman yllättäen testien jälkeen käyttöön hienovaraisemmassa muodossa. LED-valaistun hiiren ja näppiksen kanssa pelipöydän saa näyttämään aavistuksen verran scifimäisemmältä, jos moiseen estetiikkaan on tykästynyt. Vempele oli tarkoitus pistää turhakkeena takaisin laatikkoon arvion jälkeen, mutta sepä taitaakin jäädä toistaiseksi hiiritestien ykkösalustaksi nykyiselle paikalleen.

Tämä on mainos:
Steelseries QCK Prism ClothSteelseries QCK Prism Cloth
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Laadukas pinta ja tikkaus, tukeva ja kulutusta kestävä, valoefektien muokattavuus
-
Valoefektien tarve varauksin, kallis hiirimatoksi
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä