Suomi
Gamereactor
uutiset
Starfield

Starfield-videot näyttävät ja paljastavat lisää kolmesta suuresta kaupungista

Samalla meille annetaan esimerkkejä siitä, miksi ihmiset haluaisivat jättää ne huomiotta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesda Game Studios on aina ollut erittäin hyvä maailmanrakentaja, joten on ymmärrettävää, että jotkut asiat, jotka opimme Starfieldistä ennen pelin trailereita ja esityksiä, olivat pelin alueita. Olemme nyt vain noin viiden viikon päässä siitä, että erikoisversioita ostavat ihmiset saavat julkaisun käsiinsä, joten on aika tutustua kolmeen Starfieldin suurimpaan kaupunkiin.

Huono uutinen kuitenkin on, että tätä ei tehdä näyttämällä pelikuvaa. Sen sijaan Bethesda on julkaissut kolme animoitua lyhytelokuvaa, jotka antavat meille välähdyksiä kolmesta ihmisestä New Atlantiksessa, "nautintokaupunki" Neonissa ja näennäisesti rauhallisemmassa Akila Cityssä. Samalla opimme paljon enemmän näistä paikoista. Nämä videot näyttävät keskittyneen antamaan meille esimerkkejä siitä, miksi ja miten joku haluaisi lähteä planeetalta ja tutkimaan galaksia.

Aika näyttää, sisällytetäänkö nämä tarinat Starfieldiin, kun se julkaistaan ​​virallisesti 6. syyskuuta.

HQ
HQ
HQ
Starfield

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Starfield alkaa aivan liian hitaastiScore

Starfield alkaa aivan liian hitaasti

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuosia odotettu avaruusseikkailu avaa massiivista sisältöään hitaasti, mutta riittääkö tahti pitämään mielenkiintoa yllä monipuolisesta tekemisestä huolimatta?Ladataan seuraavaa sisältöä