Suomi
Gamereactor
esports
Starcraft II: Heart of the Swarm

Starcraft II:n World Championship Series -suunnitelmat selvillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Starcraft II World Championship Series päättyi Blizzconissa viime kuussa, mutta nyt on tiedossa jo ensi vuoden meininki, jossa on mukana myös tammikuussa Leipzigissa starttaava WCS Circuit.

Leipzigissa ja kolmessa muussakin Circuit-turnauksessa matsit käydään Dream Hack -tapahtumissa pitkin vuotta 2018. Voittaja saa suoran pääsyn Global Finalseihin vuoden lopussa. Alueellinen edustus on sama kuin ennenkin: neljä Euroopasta, neljä Pohjois-Amerikasta, kaksi Latinalaisesta Amerikasta, kaksi Australiasta, kaksi Kiinasta ja kaksi Kaakkois-Aasiasta.

WCS Korea on myös harkinnassa, kun Global StarCraft II Leaguen kahdeksas vuosi alkaa. Aikataulu koostuu kolmesta GSL-kaudesta ja kahdesta GSL Super Tournamentista. Jokainen GSL-kausivoittaja saa suoran pääsyn Global Finalsiin.

Kolme maailmanlaajuista tapahtumaa viedään läpi ensi vuoden aikana, mukaan lukien IEM Katowice -turnaus, jonka voittaja pääsee suoraan Global Finalsiin.

Starcraft II: Heart of the Swarm
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BoxeR mukaan Esports Hall of Fameen

BoxeR mukaan Esports Hall of Fameen

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Lim "BoxeR" Yo-Hwan on tunnettu eteläkorealainen StarCraft: Brood Warin ja StarCraft II:n pelaaja. Hänet on nyt nimitetty mukaan ESL Esports Hall of Fameen. Hän on...

0
StarCraft II ja Katowice 2019

StarCraft II ja Katowice 2019

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Intel Extreme Masters (IEM) Katowice tekee paluun maaliskuussa 2019, ja yhtenä pelinä on mukana StarCraft II. Asiasta ilmoitti Blizzard. Päävoitto tulee olemaan...Ladataan seuraavaa sisältöä