Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Star Wars: Visions (Disney+)

Star Wars: Visions (Disney+), Volume 2

Kokoelma lyhyitä tarinoita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Wars: Visionsin Volume 1 ei tehnyt vaikutusta. Arvostin kyllä sitä, etteivät Disney ja Lucasfilm ohjailleet kovinkaan tarkasti sitä, millaisia pienempiä tarinoita annetaan kertoa. En ole koskaan fanittanut animea suuresti, ja siksi Volume 1 ei ehkä vedonnut. Olen silti odottanut suuresti Volume 2 -valikoimaa, sillä luvassa on kokoelma omia lyhyitä tarinoitaan animaatiostudioilta kautta maailman. Luvassa on siis yhdeksän toinen toistaan erilaisempaa tarinaa.

Koko kausi on hyvä esimerkki siitä, millainen Star Wars voi - ja pitäisi - olla. Jokainen jakso on vetoava ja hyvin ajateltu omine hauskoine tarinoineen. Lisäksi jokainen jakso on animoitu sellaisilla tavoilla, että jokaisen studion toivoisi saavan luvan tehdä oman täyspitkän elokuvansa.

Star Warsilla on pitkään ollut ongelma nimeltä Tatooine, jota tosin on käytetty vähemmän viime aikoina. Star Wars: Visions - Volume 2 palauttaa kuitenkin uskon Star Warsin maailmaan, ja kauden aikana nähtyjä maisemia toivottavasti nähdään jatkossakin. Jokainen jakso on omanlaisensa visuaalinen kokemus.

Tämä on mainos:

Jaksot ovat niin ikään vaihtelevia. Joissakin keskiössä on Imperiumin ja sithien brutaalius, kun taas toiset ottavat rennommin aiheuttaen katsojalle jatkuvan hymyn. Aardmanin jakso I Am Your Mother on yksi hauskimmista Star Wars -tarinoista pitkään aikaan. Mukana on myös Wedge Antilles.

Ei ole väliä, mistä Star Warsin osa-alueesta pitää, sillä nyt tarjolla on jokaiselle jotain. Lisäksi tässä on mahtava tapa tutustua uudenlaiseen animaatiotyyliin.

Volume 1 näytti sen, mitä Star Wars voi olla, mutta Volume 2 on se, jollainen toivoin Star Wars: Visionsin olevan. Jokainen animaatiostudio laittaa oman sinettinsä Star Wars -tarinaan, ja tässä on oiva tapa juhlistaa yli 40 vuotta jatkunutta scifi-sarjaa.

Star Wars: Visions (Disney+)Star Wars: Visions (Disney+)Star Wars: Visions (Disney+)
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä