Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch (Disney+), 3. kausi on hyvää viihdettä

Clone Force 99:n seikkailut ovat päättyneet. Se oli nyt sitten siinä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Bad Batch on animaatiosarja, jonka piti olla se seuraava iso Star Wars -animaatio heti mahtavan ja lopullisen The Clone Warsin kuudennen kauden jälkeen. The Bad Batch on toki viihdyttänyt, mutta ei koskaan päässyt samalle tasolle The Clone Warsin kanssa. The Bad Batchin kolmas ja viimeinen kausi on linjoilla, ja onhan kyseessä hyvä animaatiosarja.

Kolmas kausi kärsii samoista ongelmista kuin ne kaksi aikaisempaakin kautta. Tarina ei tahdo lähteä liikkeelle, joskin on sanottava, että loppu on hyvä. Henkilöhahmot jäävät vaisuiksi, ja mukana on kokonaisia turhalta tuntuvia jaksoja. Kun nuori Omega on keskiössä, on jaksojen anti kehnoimmillaan. Ja näin on suurimmassa osassa kolmannen kauden jaksoja. Tarinan painokkuus ei saa tempaistua katsojaa mukaansa, joskin tuttujen henkilöhahmojen lyhyet piipahdukset ovat tervetulleita.

Star Warsin tutut ongelmat ovat niitä asioita, joiden vuoksi The Bad Batch kärsii. On koko ajan tarvetta noudattaa tiettyä kaavaa, ja näin ollen sama tarina on nähty jo moneen kertaan ennenkin. Sitten mukana on jatkuvia viittauksia tulevaisuuden tarinoihin, jotka ovat jo tiedossa. Näin sarjan tapahtumissa ei oikein ole jännittävyyttä. Star Warsin suurin uhka on kykenemättömyys ottaa riskejä.

Tämä on mainos:

Mutta se Star Wars, josta ei vain voi saada tarpeekseen, on edelleen läsnä. Ympäristö ja maailman suunnittelu ovat mahtavia saaden katsojan eläytymään. Animaatiojälki on mahtavaa, ja mukana on jatkuvia viittauksia Star Warsin tarinoihin. Niin ja toiminta on sykähdyttävää. The Bad Batch on hieno esimerkki, miten Star Wars ei aina tarvitse jedejä, sithejä tai valosapeleita ollakseen hyvää viihdettä.

Kolmas kausi onnistuu lisäämään jännitettä edetessään, ja lopuksi koittaa eeppinen ratkaisu. Olen nauttinut sarjasta, ja kolme kautta on tarpeeksi. The Bad Batch ei ole sitä parasta Star Warsia, mutta jos aihe on rakas, ei animaatioseikkailu petä. Joskaan ei myöskään yllätä.

Star Wars: The Bad Batch
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä