Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws paljastaa lisää uusista alueista videolla

Monet eivät ole iloisia siitä, että Tatooine on mukana pelissä, joten on hienoa nähdä, että uudet paikat näyttävät myös erittäin mielenkiintoisilta ja hauskoilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Monet valittivat, kun yksi ensimmäisistä asioista, jonka näimme elokuvassa Star Wars Outlawsin paljastustrailerissa Xbox Games Showcase -tapahtumassa oli Tatooine, koska monet fanit ovat kyllästyneet hiekkaplaneettaan, joka on aina tapahtumapaikkana. Onneksi Ubisoft toi esille upouuden kuun nimeltä Toshara, josta he pitivät pitkän ja vaikuttavan peliesityksen seuraavana päivänä. Nyt on aika oppia lisää Massiven kehittäjien ajatuksista tehdä näistä uusista ja/tai vähemmän tunnetuista planeetoista ja kuista - ainakin yhdestä tai kahdesta - mielenkiintoisia ja uskottavia kuin Tatooine ja muut ikoniset paikat.

Ruotsalaisilla ja Lucasfilmillä oli Star Wars Outlaws -paneeli San Diego Comic-Conissa, johon sisältyi kulissien takana oleva video, jonka voit katsoa alta. Luova johtaja Julian Gerighty ja monet muut puhuvat ja osoittavat, kuinka tärkeänä heidän mielestään on tehdä jokaisesta alueesta ainutlaatuinen ja hauska tutkia, samalla kun he pysyvät uskollisina Star Wars -universumille. Tämä sisältää olentoja, jotka sopivat näihin ympäristöihin, ja mukana on myös monimuotoista arkkitehtuuria ja maamerkkejä, erilaisia ​​kulttuureja ja ryhmittymiä, mukava sekoitus kaupunkia ja maaseutua ja kaikkea muuta, mikä tekee virtuaalimatkailusta, josta Ubisoft ja Massive tunnetaan The Division- ja Assassin's Creed -peleissä niin poikkeuksellista. Meille on esitelty konseptitaidetta joistakin näistä, ja veikkaan, että Tosharan pääkaupunki Mirogana saa paljon huomiota, koska se on kaiverrettu vuoreen. Gerighty kertoo tästä ja joistakin muista ajatuksista ja ideoista vielä yksityiskohtaisemmin osoitteessa StarWars.com.

Oletko vaikuttunut Star Wars Outlaws -elokuvasta ja odotat sen julkaisua?

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä