Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront

Star Wars: Battlefront julkaistaan Star Wars VII:n rinnalla?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DICE on nyt Star Warsin ylin ystävä, joka kehittää Star Wars: Battlefrontia, eli "parasta StaWa-peliä koskaan". Koska kyseessä on lisenssidiili, voi pelin julkaisu hyvinkin tapahtua yhdessä seuraavan SW-leffan kanssa.

EA-pomo Patrick Söderlund myönsi, että totta kai mukana on uuteen elokuvaan liittyviä asioita. Hän kielsi, että elokuvaan olisi kuitenkaan mitään suoraa sidosta, mutta he haluaisivat toki olla lähellä sitä.

Vaikuttaakin siltä, että markkinoinnin kannalta pelille olisi sangen edullista ilmestyä elokuvan rinnalla, mutta sisällöltään se on oma juttunsa.

Söderlundin mukaan heidän pelinsä juuret ovat "perinteisemmässä SW-universumissa" ja vähemmän nyt tehtävissä elokuvissa, mitä tämä sitten tarkoittaakin. EA haluaa kuitenkin tehdä pelin, joka juhlistaa Star Warsin historiaa.

Star Wars VII ilmestyy 18. päivä joulukuuta 2015, kun taas Star Wars: Battlefrontia on suunniteltu alustavasti jo vuoden alkuun. Kenties tämäkin päiväys siirtyy myöhemmäksi.

Star Wars Battlefront

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

Fanit toivovat Leiaa Battlefrontiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Prinsessa Leian eli Carrie Fisherin kuolemaa on muisteltu pitkin pelimaailmaa muun muassa Star Wars: The Old Republicissa. Nyt kasvava joukko ihmisiä haluaa DICElta...Ladataan seuraavaa sisältöä