Suomi
Gamereactor
uutiset

Spotify saattaa kallistua EU:ssa

Näin siitä huolimatta, vaikka kolmas neljännes sujui odotettua paremmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oletko kyllästynyt pilviin nouseviin hintoihin Spotifyn käytön aikana? Harmi, koska on varsin todennäköistä, että suoratoistopalvelu tulee kalliimmaksi myös sinulle. Ainakin jos uskomme, mitä Deadline raportoi nyt, sillä Spotifyn toimitusjohtaja Daniel Ek ja hänen ystävänsä harkitsevat Spotifyn hintojen nostamista ainakin Yhdysvalloissa. Näin siitä huolimatta, että yhtiö ylitti odotukset sekä liikevaihdossa että uusien maksavien käyttäjien määrässä. Syynä sanotaan olevan se, että he yksinkertaisesti kokevat olevansa tällä hetkellä liian halpoja kilpailijoihinsa verrattuna (YouTube ja Apple ovat äskettäin nostaneet hintojaan) sen suhteen, mitä palvelu tarjoaa käyttäjille.

"Kun kilpailijamme nostavat hintojaan, se on meille todella hyvä", sanoi perustaja-toimitusjohtaja Daniel Ek konferenssipuhelussa viimeisimmän talousraporttinsa jälkeen. Hän sanoi, että Spotifylla on alhaisin vaihtuvuus vertaistensa joukossa, ja se tarjoaa "hyvän vastineen asiakkaalle".

Nähtäväksi jää, toteutuvatko hinnankorotukset, ja nousevatko ne myös Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta mahdollisuudet tähän ovat valitettavasti suhteellisen korkeat.

Spotify saattaa kallistua EU:ssa


Ladataan seuraavaa sisältöä