Suomi
Gamereactor
uutiset
Spore

Spore laajenee ja kasvaa

Runsaasti lisätietoa tulevasta laajennuksesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suosittu elämäsimulaattori Spore kasvaa suorastaan silmissä. Galactic Adventures on täysimittainen laajennus, joka paisuttaa loppupelin sisältöä tähtitieteellisiin määriin. Laajennus on nimittäin monipuolinen ja moneen taipuva kenttäeditori, jolla käyttäjät voivat luoda itselleen ja toisilleen monipolvisia seikkailuja.

Galactic Adventures ei tyydy vähään. Sen avulla voi luoda planeettoja, muokata niiden ulkonäköä ja sisältöä, pystyttää sinne rakennuksia ja lopuksi raahata sinne asukkaita. Kaikkia pelaajien tekemää sisältöä voidaan hyödyntää, eli valmiita esineitä, taloja ja otuksia todellakin piisaa enemmän kuin jaksaa laskea.
Näitä voi sijoitella ympäri planeettaa haluamiinsa kohtiin, niiden käyttäytymistä voi muokata ja niille voi jopa kirjoittaa dialogia. Jokainen tehtävä voi koostua viidestä osasta, ja jokainen episodi voi haarautua kerran, eli ahkera rakentaja voi vaikkapa pistää pelaajan ensin valitsemaan puolen koko planeettaa ravistelevassa sodassa, ja sen jälkeen rakentaa tehtävälle kymmeniä erilaisia lopetuksia ja juonenmutkia.
Rotujen väliset suhteet paranevat tehtävien suorittamisesta, jonka lisäksi niistä voi myöntää suorittajille palkkion, kuten vaikkapa rakettirepun tai koreat, käsivarsiin pultattavat rakettilavetit. Missiot voi myös luonnollisesti arvostella, jotta muut pelaajat tietävät mikä on laatua ja mikä... ei.

Spore ei laajene ainoastaan lisäosan voimin, vaan EA on julkistanut myös nuoremmalle väelle suunnatun Spore Creature Keepers -pelin. Se on itsenäinen kokonaisuutensa, jossa pelaajat luovat omat otuksensa ja sen jälkeen huolehtivat näiden hyvinvoinnista Sims-pelien tyyliin. Tästä teoksesta emme kuitenkaan saaneet vielä juurikaan lisätietoja.

Galactic Adventures saapuu alkuvuodesta ja Creature Keepers kesällä.

Spore
Spore
Spore
Spore

Aiheeseen liittyviä tekstejä

SporeScore

Spore

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Spore on kaikin puolin jättimäinen peli. Lopullisen mielipiteen muodostaminen vaatii aikaa, sillä ensivaikutelma on hämmentävä.Ladataan seuraavaa sisältöä