Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Splitgaten toinen Beta Season on alkanut, ja siihen otetaan tuntumaa tänään GR Livessä

Muista katsoa, sillä mahdollisuutena on voittaa pelin sisäistä roinaa Ironside Bundlen muodossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

1047 Gamesin tieteisteemaisessa pyssyttelyssä Splitgate on nyt alkanut toinen Beta Season. Tämä uusi Beta Season on lisännyt runsaasti uutta sisältöä free-to-play-peliin, mukaan lukien pelimuotoja, remasteroidun kartan, parannuksia hahmonkehitykseen ja niin edelleen. Tätä kaikkea testatakseen Gamereactor pelaa Splitgatea tänään GR Livessä.

Splitgate

Mutta ennen pelejä on tarpeellista kertoa, mikä onkaan Beta Season 2. Mukana on kaikkiaan kolme uutta pelimuotoa.

Hotzone on oma versio King of the Hillistä, jossa pelaajien tulee ansaita piste pitämällä määrättyä aluetta yksin hallussaan 30 sekunnin ajan. Kun saa kokoon neljä pistettä, voittaa ottelun (casual-tasolla). Lockdown on Dominationin uusi versio, jossa pelaajien on pidettävä hallussaan paikoillaan pysytteleviä kohtia maastossa, jotka sitten vaihtavat paikkaa valtauksen jälkeen. Toisin kuin Dominationissa, Lockdownissa on pidettävä kaikkia paikkoja hallussa samaan aikaan pisteen saamiseksi, ja kaksi pistettä riittää voittoon (casual-tasolla). Juggernaut on se kolmas uusi pelimuoto, joka on uusi niin sanottu free-for-all-pelimuoto. Yksi pelaaja on vahvasti haarniskoitu juggernaut, ja muiden on yhteistyötä tekemällä kaadettava juggernaut voidakseen olla sellainen itse. Ja näin ansaitaan pisteitä kohti voittoa.

Uusien pelimuotojen ohella Beta Season 2 lisää mukaan remasteroidun kentän Abyss, ja tekee parannuksia hahmonkehitysjärjestelmään. Tarkoituksena on tehdä kokemuksen ansaitseminen ja paremmaksi kohoaminen aiempaa palkitsevammaksi. Mukana on niin uusia pelaajakortteja ja -merkkejä, joten Beta Season 2 mahdollistaa oman profiilin yksilöinnin paremmin kuin koskaan ennen.

HQ

Splitgatessa on siis menossa yhtä jos toista tänään, ja siksi sitä pelataankin. Liity mukaan GR Liven kotisivulla klo 17:00. Lähetyksen seuraajille pidetään myös kilpailu, jossa voi voittaa pelin sisäistä roinaa Ironside Bundlen muodossa. Mukana ovat muun muassa legendaariset esineet Ragna Armour, Ragna Jetpack, Gorm Armour ja Gorm Jetpack. Koska miksi ei haluaisi kehuskella pelatessaan?

Kuinka siis osallistua kisaan? Riennä kisasivulle, ja vastaa yksinkertaiseen kysymykseen.

Mikä kartta on remasteroitu Splitgaten Beta Season 2:hteen?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Splitgate on "25% valmis"

Splitgate on "25% valmis"

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Splitgate on kavunnut suorastaan rakettimaiseen suosioon viime viikkoina. Suosio oli jopa niin suurta, että peli on nyt jätetty betailutilaan toistaiseksi. Kehittäjä 1047...



Ladataan seuraavaa sisältöä