Suomi
Gamereactor
uutiset
Split/Second: Velocity

Split/Second tulossa PSP:lle

Black Rock räjäyttää taskut rei'ille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Disney Interactive kertoo, että kaahailupeli Split/Second on tekeillä PSP:lle. Peli julkaistaan käsikonsolille sekä levyllä että digitaalisesti joulun tietämillä.

Black Rock Studion kehittämä Split/Second julkaistiin kesän korvilla tehokonsoleille ja PC:lle. Pelin koukkuna ovat räjähtävät erikoistilanteet, jotka voi aktivoida nappia painamalla.

"Ajopelien ystävät ovat ottaneet Split/Secondin omakseen, ja PSP on täydellinen alusta pelille", Disney Interactiven markkinointijohtaja Craig Relyea sanoi.

"Räjähtävät ratoja mullistavat ominaisuudet ja vauhdikas arcade-kaahailu tempaavat PSP-pelaajat mukaansa niin matkalla kuin kotonakin."

PSP-versioon on luvassa ainutlaatuinen ohjausmekaniikka, joka on suunniteltu käsikonsolia silmällä pitäen. Lisäksi mukana on uusi rata ja uusia haasteita, joita ei muista versioista löydy.

Peli tukee neljän pelaajan moninpeliä lähiverkossa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Split/Second: VelocityScore

Split/Second: Velocity

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Mitä saadaan, kun yhdistetään Burnoutin vauhdikas romuralli ja räiskintäpelejä muistuttavat räjähtävät ympäristöt? Kesän korville sopivaa korkealentoista hömppää.Ladataan seuraavaa sisältöä