Suomi
Gamereactor
uutiset
Splatoon

Splatoonin ilmaisten lisäsisältöjen virta tyrehtyy pian kokonaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuluvan vuoden toukokuussa julkaistu Splatoon oli Nintendon ensimmäinen räiskintäpeli ja vieläpä sangen lystikäs sellainen. Värikäs ammuskelu iski kovaa myös arvioijaamme ja voit käydä lukemassa hänen mielipiteensä pelistä täältä. Julkaisun jälkeen peliin on tiputeltu tasaista tahtia uutta sisältöä, kuten vaikkapa aseita ja kenttiä. Nyt näiden virta on kuitenkin tyrehtymässä ja viimeiset ilmaiset sisältöpäivitykset nähdään tammikuussa.

Asiasta kerrottiin Famitsun haastattelussa, jonka Nintendo Everything on kääntänyt englanniksi. Pelin tuottaja ja ohjaajat kertovat ratkaisun syyksi sen, että pelissä on jo nyt valtavasti sisältöä. 14 tasoa ja yli 70 tussaria ovat heidän mielestään tarpeeksi. Mikäli määrää kasvatettaisiin entisestään, pelaajien saattaisi olla hankala muistaa niiden kaikkien erikoispiirteitä.

Splatoon

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
SplatoonScore

Splatoon

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Splatoon tarjoaa väriä harmaaseen räiskintäarkeen.

3
Kun aikuisviihde Splatoonin korvasi

Kun aikuisviihde Splatoonin korvasi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

7-vuotias tyttö koki jouluna yllätyksen Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa. Joulupukilta saadun Wii U:n Splatoonin sisältä paljastui DVD-levyllinen ehtaa aikuisviihdettä....Ladataan seuraavaa sisältöä