Suomi
Gamereactor
arviot
Spider-Man

Spider-Man: Turf Wars DLC

Hämis seikkailee ylistetyn nimikkopelinsä toisessa lisärissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Peruspelin arvion voi lukea täällä, ja ensimmäisen The Heist -lisäosan arvion puolestaan täällä.

New York ei edelleenkään rauhaa näe, kun rikollisjärjestöt pistävät ranttaliksi kaupungin kaduilla. Spider-Manin toinen ladattava lisäosa Turf War jatkaa suoraan siitä, mihin edellinen The Heist jäi. Niinpä lisurit kannattaakin pelata järjestyksessä, mutta ei tässäkään saada tarinaa loppuun. Toisaalta sen ymmärtää, kun kyse on sarjasta eikä itsenäisistä lisäreistä. Ikävä kyllä edellinen osa The Heist tuntui jotenkin freesimmältä ja paremmalta.

Mitään suuria muutoksia emopelin kaavaan on turha odottaa. Turf Wars tarjoaa kourallisen tarinatehtäviä sekä joukon sivutehtäviä vaihdellen mafian tukikohtien siivoamisesta tositv-terroristin Screwballin haasteisiin. Kokonaisuudessa pelattavaa on sellaisen 3-4 tuntia, mutta tarinallisen osuuden kiskaisee puolessatoissa.

On mukana muutama uusi vihollinenkin. Ne nostavat kivasti vaikeustasoa joissakin kohdissa, mutta ei lisäosaa vaikeaksi voi silti kuvailla. Ikävä kyllä lisäosa ei tee oikein millään osa-alueella vaikutusta. Turf Warsin pääpahis Hammerhead on yksi Hämiksen vaisuimpia vihollisia, eikä hänellä ole riittävää karismaa. Ymmärrän toki, ettei lisäriin ole haluttu ketään Venomin tai Green Goblinin tasoista "uhrata", mutta vähän voimakkaampi tai uhkaavampi pahis olisi ollut parempi.

Tämä on mainos:

Toinen kritiikin kohde on kaavamaisuus. DLC:ssä olisi voitu tehdä huomattavasti rohkeampia kokeiluja. Hyvistä ideoista on selkeästi viitteitä, mutta pienet hiiviskely- ja tutkimisosiot ovat lopulta lähinnä interaktiivisia välivideoita. Samalla voi kritisoida hahmonkehityksen puutteita. Pari lisäpukua ilman uusia vimpaimia, kykyjä tai tasokaton nostoa jättää auttamatta kylmäksi. Tämäkin on iso sääli, sillä mahdollisuuksia olisi vaikka mihin. Kyyninen sanoisi, että parhaat paukut on jätetty pelin vääjäämättömään jatko-osaan.

Turf Wars maksaa yksittäisenä PS Storessa 7,95 euroa. Koko kolmiosaisen The City that Never Sleepsin saa kirjoitushetkellä hintaan 14,95 eurolla, mikä on hyvä diili. Turf Warsin takia en kuitenkaan lähtisi lisäriä ostamaan, ja varovaisen rahankäyttäjän kannattaa odottaa kaikkien osien arviota. Viimeinen osa Silver Lining ilmestyy joulukuussa.

Spider-ManSpider-ManSpider-ManSpider-Man
Spider-ManSpider-ManSpider-ManSpider-Man
Tämä on mainos:
HQ
HQ
HQ
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Perushyvää Hämis-seikkailua, lisää vihollisia ja touhuamista
-
Kaavamaisuus syö peli-iloa, huono pääpahis, ei uusia vempaimia tai kykyjä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä