Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

SoOn eläköityy kilpailullisesta Overwatchista

Overwatch Leaguen veteraani siirtyy pelaamaan Valorantia ammattimaisesti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hiljan uutisoitiin siitä, että Ki-hyo "Xzi" Jung eläköityy kilpailullisesta Overwatchista terveyssyistä vain muutama päivä ennen uuden Overwatch Leaguen alkua. Nyt sitten myös Terence "SoOn" Tarlier on kertonut jättävänsä ammattimaisen Overwatchin, ja siirtyvänsä Valorantin pariin. Asiasta kerrottiin Twitterissä.

"From my first title win during the Overwatch Open in 2016 to the rise of Rogue, from the OWL to the OWWC, today is the end of my 5 years of competitive Overwatch."

Hieman yli viikko sitten Gamereactor uutisoi Terence "SoOn" Tarlierin saaneen kenkää Boston Uprisingista viisumiongelmien vuoksi. Ehkä tämä sai tekemään ratkaisun Valorantiin siirtymisestä.

"I still want to compete. I've thus decided to go into Valorant in order to, I hope, start a new career."

Overwatch
Photo: Paris Eternal

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä