Suomi
Gamereactor
uutiset

Sony on nyt myynyt kaksi miljoonaa Playstation 5 -konsolia Japanissa

Vaikka konsoli on vaikuttava, se on toistaiseksi jäänyt maassa Playstation 4:n ja Playstation 3:n jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PlayStation 5 on nyt saavuttanut kahden miljoonan myydyn konsolin rajan. Rajapyykki saavutettiin Japanissa 23. lokakuuta mennessä, kuten VGC -raportoi. Saatat luulla, että se on iso luku, mutta verrattuna Sonyn aikaisempiin konsoleihin uusimman konsolin ostaminen on ollut hieman hitaampaa. 101 viikossa PlayStation 5 myi sen, mikä kesti Playstation 4:n kohdalla 90 viikkoa ja Playstation 3:lta vain 73 viikkoa. Mutta samaan aikaan luvut eivät todellakaan kerro sitä reilulla tavalla, koska Playstation 5:stä on loppujen lopuksi ollut pitkään pulaa pandemian varjossa, mutta myös siksi, että se on Sonyn kallein konsoli.

Ikään kuin tässä ei olisi vielä tarpeeksi - Japania ovat myös vaivanneet trokarit, kuten muuallakin maailmassa. He ostavat konsoleita ja myyvät niitä uudelleen kalliimpaan hintaan.

Kuten tavallista, Japanissa Nintendon konsolit hallitsevat markkinoita. Nintendo Switch myi kesäkuuhun mennessä huikeat 25 miljoonaa kappaletta. Vertaamme myyntilukua Playstation 5:een, joka myi Isossa-Britanniassa 2 miljoonaa kappaletta 98 ​​viikossa, mikä on täsmälleen sama aika kuin Playstation 3:n aikana. Kesäkuuhun mennessä Playstation 5 on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä 21,7 miljoonaa konsolia.

Oletko jo ostanut Playstation 5:n?

Sony on nyt myynyt kaksi miljoonaa Playstation 5 -konsolia Japanissa


Ladataan seuraavaa sisältöä