Suomi
Gamereactor
uutiset

Sony on myynyt yli 40 miljoonaa Playstation 5 -konsolia julkaisun jälkeen

Myyntiaste on hieman pienempi kuin Playstation 4:n kohdalla samalla ajanjaksolla, mutta silloin maailma ei tiennyt COVIDista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Sony julkisti Playstation 5:n maailmalle vuonna 2019, todellisuus oli aivan toisenlainen. Jouduimme käsittelemään maailmanlaajuista pandemiaa, merenkulkukriisiä ja komponenttipulaa. Tapahtumat hidastivat (ja jopa melkein pysäyttivät) seuraavan sukupolven konsolien myyntiä. Kun pahin on takana ja pelaajia rohkaistaan ​​ottamaan harppauksia Playstation 5:n suuntaan, Sony on ilmoittanut, että yli 40 miljoonaa konsolia on myyty marraskuun 2020 jälkeen.

Gamesindustry.biz -sivuston mukaan Playstation 5:llä on kestänyt vain kaksi kuukautta pitempään kuin Playstation 4:llä (nopein PlayStation-konsoli, joka saavuttaa tämän luvun) saavuttaa tämä lukema. Tilasto on erittäin vaikuttava, ja se osoittaa, kuinka vahva Playstation on edelleen pelialalla. PlayStation-pomo Jim Ryan jakoi joitain faktoja virstanpylväästä blogikirjoituksessa:

"Despite the unprecedented challenges of COVID, our teams and our partners worked diligently to deliver PS5 on time. We continued to face headwinds with the pandemic, and it took months for supply chains to normalize so we could have the inventory to keep up with demand. For more months than I care to remember, we kept thanking our community for their patience while working through these issues. But now PS5 supply is well-stocked and we are seeing that pent up demand finally being met."

Tammikuusta 2023 alkaen tähän mennessä on myyty yli 10 miljoonaa Playstation 5 -konsolia, ja sillä on tällä hetkellä yli 2 500 pelin luettelo. Kun otetaan huomioon Marvel's Spider-Man 2:n julkaisu syksyllä, Sony suunnittelee myyvänsä 25 miljoonaa konsolia tänä vuonna, kertoo Reuters. Tällä hetkellä tämä tavoite on hyvällä tiellä.

Sony on myynyt yli 40 miljoonaa Playstation 5 -konsolia julkaisun jälkeen


Ladataan seuraavaa sisältöä