Suomi
Gamereactor
uutiset

Sony ei välitä, tuottaako Playstation Portal voittoa

Playstation-alustan omistaja välittää sen sijaan paljon enemmän käyttäjien sitoutumisesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On hyvin harvinaista, että yritys ei välitä tuotteensa tulopuolesta. Se on melkein ainoa asia, josta sinun pitäisi välittää liiketoiminnassa, eikö? Sonylla näyttää olevan erilainen suunnitelma. Japanilaisen lehden AV Watchin mukaan (litteroitu PlayStation Lifestylesta) uutta kädessä pidettävää Playstation Portal -laitetta ei suunniteltu voitot mielessä.

"Rather than profitability, we want to increase the amount of time we can play with PS5. If you can play anywhere, I think some people will definitely spend more time playing games," said Hideaki Nishino, senior vice president of platform experience.

PlayStation Portal vaikuttaa varmasti enemmän laitteelta, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat viettää enemmän aikaa Playstation 5:llä pelaamiseen, mutta eivät välttämättä halua istua suuren television edessä tuntikausia. Laitteella ei varmasti ole samanlaista massavaikutusta kuin Nintendo Switchillä, mutta se näyttää olevan vankka tuote kohdeyleisölle - etenkin silloin, kun rahalla ei ole väliä.

Sony ei välitä, tuottaako Playstation Portal voittoa


Ladataan seuraavaa sisältöä