Suomi
Gamereactor
sarjojen arviot
Sonic Prime

Sonic Prime (Netflix), 1. kausi on ihan jees

Netflixin uusi Sonic-sarja on nannaa sinisen siilin faneille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

7-vuotias Frank Hegevall on odottanut suurella innolla Segan sinistä siiliä Netflixiin. Sonicin uudessa seikkailussa ei olekaan mitään vikaa. Ja kun sitä katselee seitsenvuotiaan fanin silmin, on sarja parasta ikinä.

Sonic Prime

Netflixin Sonic Prime laittaa sinisen siilin uudenlaiseen pulaan. Pahisteleva Dr. Eggman on koonnut karmean vehkeen, joka muuntaa Sonicin huiman nopeuden maanjäristykseksi vuorella, joka on pohjana Green Hill Zonelle. Lopulta seurauksena on aikamatkailua ja vaikka mitä muuta. Dr. Eggmanin kauheana juonena on tuhota Green Hill Zone Sonicin ja hänen ystäviensä kera. Tiedossa on siis ongelmia. Sonicin apuna on onneksi Knuckles, Amy ja Tails. On aika matkailla ajassa ja paikassa, kun koti on vaarassa.

Sonic PrimeSonic Prime
Tämä on mainos:

Sonic Prime muistuttaa niistä muinaisista lapsuuden aamuanimaatioista. Ankronikka, Varjoankka, Pilipalipilotit, Mutanttikilpikonnat, Mask ja niin edelleen... se oli aikaa se. Sonic Primella on samoja ominaisuuksia tunnelman ja kepeän dialogin osalta. Meno toimii loistavasti sille ikäryhmälle, mille sarja on tarkoitettu. Toisin sanoen ehkä 5-10-vuotiaille. Olen siis itse aivan liian vanha, mutta poikani kokemusta seuraten sarja on ihan hyvä.

Sonic Prime on hauska, jännittävä, nopeatempoinen ja mystinen tavalla, jota ei ole Sonicilta aiemmin nähty. Aikamatkailu toimii hyvin, ja samalla saadaan paljon vaihtelua meininkiin. Lisäksi ääninäyttelijät hoitavat työnsä hyvin. Animaatiojälki näyttää paikoin turhan halvalta, mutta toisaalta kyseessä on TV-sarja eikä kokoillan elokuva. Oi niitä aikoja... sarja kuljettaa muistojen vuosiin 1980-luvulla, kun miehet olivat miehiä, naiset prinsessoja, ja maailma tukevasti kaksiulotteinen. Sonicia on nähty paljon pahemmissakin tekeleissä kuin tämä.

Sonic Prime
HQ
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä