Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Lost World

Sonic pinkoo ensi vuonna uuteen TV-sarjaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on paljastanut blogissaan, että yhtiön sininen maskotti Sonic on jälleen hyppäämässä videopeleistä television puolelle. Työnimeltään Sonic Boom -niminen tietokoneanimoitu tv-sarja on määrä saapua Yhdysvalloissa Cartoon Networkille ja Ranskassa Canal J:lle ensi vuoden syksyllä. Blogin mukaan myös kansainvälinen levitys on suunnitelmissa.

Sonic Boomia kuvaillaan toiminnan täytteiseksi komediasarjaksi, joka on suunnattu pääasiallisesti 6-11-vuoden ikäisille. Tuotannossa on tällä haavaa 52 kappaletta 11 minuutin mittaista jaksoa.

Videopeleissä Sonic seikkailee puolestaan seuraavan kerran Nintendo Wii U:lla ja 3DS:llä yksinoikeudella nähtävässä Sonic Lost Worldissä. Arvion pelistä löytää Gamereactorista, kun peli ilmestyy kauppoihin 18. lokakuuta.

Sonic Lost World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sonic Lost WorldScore

Sonic Lost World

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Sonic jaksaa yrittää sitkeästi vastoinkäymisistä huolimatta. Kadonneen maailman myötä siilissä on vihdoin mukana ripaus vanhojen aikojen magiaa.

0
Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nintendo esitteli hieman Sonic Lost Worldiä tuoreessa Nintendo Direct -lähetyksessään. Voisiko luvassa olla viimeinkin hyvä ja hauska Sonic-peli? Sormet ristiin vaan.Ladataan seuraavaa sisältöä