Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Lost World

Sonic Lost Worldista kuvia ja tietoa - moninpeli mukana

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on julkaissut ensimmäiset kuvat Sonic Lost Worldista, joka ilmestyy tänä vuonna yksinoikeudella Nintendon konsoleille. Kuvien ohessa yhtiö paljasti tarkempaa tietoa pelin ominaisuuksista.

Dr. Eggman pitää otteessaan kuutta pahista, joita kutsutaan nimellä Deadly Six. Kuusikko nousee kuitenkin kapinaan, ja pelissä Sonic ja Eggman joutuvat tekemään yhteistyötä pysäyttääkseen Deadly Sixin.

Sonic saa käyttöönsä uusia parkour-liikkeitä ja parannettuja Color Powereita, ja Wii U:lla hyödynnetään esimerkiksi Gamepadin kallistus-, kosketus- ja tähtäysominaisuuksia. 3DS-versio puolestaan sisältää omia Special-kenttiään ja Color Powereitaan.

Yksinpelin lisäksi molemmat versiot sisältävät myös joukon kilpailullisia moninpelimuotoja, mutta näistä ei vielä kerrottu tarkemmin.

Traileri väläyttelee vauhdikasta tasohyppelyä liikkeessä. Tsekkaa alta tarkemmat pysäytyskuvat.

HQ
Sonic Lost WorldSonic Lost World
Sonic Lost WorldSonic Lost WorldSonic Lost World
Sonic Lost WorldSonic Lost World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Sonic Lost WorldScore

Sonic Lost World

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Sonic jaksaa yrittää sitkeästi vastoinkäymisistä huolimatta. Kadonneen maailman myötä siilissä on vihdoin mukana ripaus vanhojen aikojen magiaa.

0
Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

Tuoreet kuvat Sonic Lost Worldistä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nintendo esitteli hieman Sonic Lost Worldiä tuoreessa Nintendo Direct -lähetyksessään. Voisiko luvassa olla viimeinkin hyvä ja hauska Sonic-peli? Sormet ristiin vaan.Ladataan seuraavaa sisältöä