Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Somerville

Somerville julkaistaan muutaman viikon kuluttua

Jumpship on ilmoittanut, milloin vuosia sitten julkistettu scifi-seikkailu saa ensi-iltansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kehittäjä Jumpship on melko yllättävässä käänteessä paljastanut, milloin sen sci-fi-seikkailupeli, Somerville, julkaistaan. Peli tulee markkinoille ​​vain muutaman viikon kuluttua, tarkalleen 15. marraskuuta, ja se saapuu PC:lle (sekä Epic Games Storeen että Steamiin) ja Xbox-konsoleille, jopa Game Pass -palveluun ensimmäisen päivän julkaisuna.

Uusin teaser, jonka näet alla, vahvistaa kaikki nämä tiedot, ja mitä Somervillessä tarkalleen ottaen on kyse, Steam-listauksessa sanotaan näin: "Katastrofin jälkeen sinun on löydettävä keinot tehdä perheestäsi jälleen kokonainen. Somerville on scifi-seikkailu, joka perustuu laajamittaisten konfliktien syvimpiin seurauksiin."

Aiotko pelata Somervilleä, kun se julkaistaan ​​muutaman viikon kuluttua?

HQ
Somerville

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Limbon kehittäjä paljasti Somervillen

Limbon kehittäjä paljasti Somervillen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Dino Patti muistetaan peleistä Limbo ja Insider. Viime vuonna hän kuitenkin päätti lähteä omasta yhtiöstään. Nyt Patti on ilmoittanut perustaneensa uuden studion nimeltä...Ladataan seuraavaa sisältöä