Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: WWII

Sledgehammer Gamesin nokkamiehet uusiin haasteisiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sledgehammer Gamesin perustajat Glen Schofield ja Michael Condrey ovat jättäneet studion. Studion johtoon on nostettu tuotekehityspäällikkö Aaron Halon. Schofield ja Condrey eivät kuitenkaan jätä emoyhtiö Activisionia, vaan siirtyvät muihin johtotehtäviin yhtiön sisällä.

Toistaiseksi ei ole annettu tarkkaa tietoa siitä, mitä Schofield ja Condrey tekevät seuraavaksi. Schofield kuitenkin vinkkaa odottavansa uusien peli-ideoiden tutkimista. Uumoilla voisi, että kyseessä saattaa olla jokin uusi pelihanke tai uuden tiimin perustaminen Activisionin sisällä.

Glen Schofield ja Michael Condrey perustivat Sledgehammer Gamesin vajaa kymmenen vuotta sitten ja ovat osallistuneet sittemmin Call of Duty -sarjan kehitykseen. Viimeisin studiolta tullut peli on viime vuoden Call of Duty: WWII.

Ennen Sledgehammer Gamesiä Schofield ja Condrey työskentelivät avaruuskauhu Dead Spacen parissa Visceral Gamesillä, joten kaksikolla on kokemusta monentyyppisistä peleistä.

Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWIICall of Duty: WWII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Scump ei eläköidy Call of Dutysta

Scump ei eläköidy Call of Dutysta

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

OpTic Gamingin aikainen lähtö Call of Duty World League Championshipsista oli eräs syy huhuihin, joiden mukaan Seth 'Scump' Abner aikoo eläköityä ammattimaisesta...

0
Evil Geniuses on CWL-champpi

Evil Geniuses on CWL-champpi

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime viikonloppuna pohjoisamerikkalaisen Evil Geniusesin Call of Duty -joukkue voitti Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa pidetyn Call of Duty World League Championships...Ladataan seuraavaa sisältöä