Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Skydome sekoittaa MOBAn ja tornipuolustuksen pakkoja

Ja uusin traileri esittelee aiempaa paremmin pelattavuutta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Päivitys: Skydomen suljettu beta päättyy, ja Early Access -jakso alkaa niin Steamissa kuin Gamigon omalla alustalla Glyphissa 14. heinäkuuta.

Tornipuolustus-MOBA tarjoaa siirtymisen kunniaksi erityisen Founder's Packin pelaajille Steamissa, jolla peliin pääsee käsiksi vieläkin aikaisemmin (alkaen 7. heinäkuuta). Lisäksi mukana tulee useita pelin sisäisiä esineitä ja Champion-hahmoja.

Founder's Packeja on useita, ja jokainen tarjoaa varaslähdön Early Access -vaiheeseen: Champion-hahmot, joista jokaisella on omat torninsa ja kykynsä kera erityisten Founder Skinien ja badge-merkkien.

Lehdistötiedotteen mukaan uusi Champion-hahmo lisätään pelin Early Access -jakson alkaessa.

Gamigo US Inc. on laskenut maailmalle uuden trailerin tornipuolustus-MOBAstaan Skydome. Peli tarjoaa yhdistelmän erityisiä ominaisuuksia, joita ei ole aiemmin nähty.

HQ

Skydome on suunniteltu kilpailulliseksi 4v4-moninpeliksi, jossa kaksi joukkuetta ottaa mittaa toisistaan jaetulla areenalla, jossa siis ei ole suoraa PvP-menoa. Pelissä on määrä puolustaa omaa tukikohtaa aalloittain kimppuun käyviä vihollisia vastaan käyttäen sarjaa hajoavia torneja, ansoja ja muureja vihollisten hidastamiseksi. Tässä mielessä kyseessä on mitä perinteisin tornipuolustuspeli, jossa pelaajien on tehtävä yhteistyötä tukikohtansa puolustamiseksi monesta suunnasta hyökkäävää vihollista vastaan. Onneksi valittavana on joukko Champion-hahmoja, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä ja torninsa. Onhan tämä myös MOBA.

Jokaisella Champion-hahmolla on oma valikoimansa hyökkäyksiä, liikkeitä ja vain heillä olevia Intervention-kykyjä. Jotkin Champion-hahmot ovat hyviä tekemään vahinkoa, kun taas toiset (kuten Support-luokka), ovat erityisen tehokkaita Intervention-kykynsä osalta tuottaen vahinkoa vihollisten rakennelmille ja puolustukselle. Siksi peli on kilpailulliseksi moninpeliksi suunniteltu.

Mikä sitten erottaa Skydomen kilpailijoistaan? Gamereactor pääsi taannoin osallistumaan ohjattuun pelisessioon, ja samalla päästiin esittämään Kinshipille muutamia kysymyksiä heidän pelistään.

Skydome

Ensimmäinen kysymys koski ottelun rytmiä ja sitä, miten kauan yksi ottelu kestää. Kinshipin vastauksen mukaan Skydomen ottelut kestävät noin 18 minuuttia, eikä mikään matsi jatku yli 25 minuuttia. 20:ssa aallossa paikalle tulee loppupomo, ja sen kukistamisen jälkeen vihollisjoukkue on hävinnyt.

MOBA-lajityypissä kirouksena on menoon mukaan pääsemisen vaikeus. Kinshipin mukaan heillä oli kehityksen aikana ajatus vaikeustasosta, kuinka haastava ja kuinka monia asioita pelaajan olisi otettava huomioon ja niin edelleen. He eivät halunneet laittaa pelaajan eteen liikaa tilastoja ja ominaisuuksia. Jos asian voi tehdä yksinkertaisemmin, niin tapahtuu. Skydomen ideana on toimia yhdessä, eikä niinkään pärjätä yksilökohtaisella taidolla.

Skydome on tällä hetkellä suljetussa betassa, ja Steamin Early Access -vaihe on tulossa heinäkuussa. Lopullinen julkaisu on tulossa syksyllä. Kinshipin mukaan heidän niin sanottu roadmap-suunnitelmansa on täynnä asioita, joita he haluaisivat ajan kanssa peliin tehdä.

Skydome

Myös kosmeettisten tavaroiden osalta Skydome erottuu kilpailijoistaan. Kinshipin mukaan tavoitteena on mahdollisimman tasapainoinen pelikokemus, joten mukana ei ole niin sanottuja pay-to-win-taktiikoita. Tuunauksien osalta ajatuksena ovat vuodenaikaan sidotut kausipassit, kuten Halloween ja joulu. Erityisen innoissaan he ovat omien muurien tuunaamisesta, sillä samaa ei ole muissa peleissä.

Syksyn julkaisusuunnitelmat ovat jo olemassa, ja Early Access -jakso heinäkuussa. Mutta onko suunnitteilla muita karttoja tai pelimuotoja? Jokaiselle kartalle on kolme erilaista muotoa, joka siis muuttaisi ainoastaan kartan topologiaa (eli siis paikkojen sijoittelua ja linjojen kokoa). Yhdessä kartassa on tällä hetkellä ainoastaan yksi linja, ja sitä on puolustettava hieman eri tavalla. Lisäksi aikeissa on luoda uusia pelimuotoja. Ne tulevat olemaan luokkaa "huvin vuoksi", eivätkä siis se Skydomen kova ydin.

Skydomen suljettuun betaan voi ilmoittautua täällä, jolloin menoon pääsee tutustumaan jo ennen heinäkuun Early Access -jaksoa. Lisäksi kannattaa katsella Skydomen uusi traileri yltä.

Skydome
SkydomeSkydome

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä