LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Skate

      Skate 4 sai "edelleen työn alla" -trailerin

      Myös rekisteröinti suljettuun pelitestiin on auennut.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      On kulunut jonkin aikaa siitä, kun olemme saaneet Skate 4 -päivityksen, mutta asia on muuttunut, kun kehittäjä Full Circle ja julkaisija Electronic Arts ovat julkaisseet uuden trailerin. Se esittelee pelin kulkua ja on nimetty tavalla, joka vahvistaa faneille kehityksen etenevän.

      Traileri tunnetaan nimellä Still Working On It, "edelleen työn alla", ja se antaa meille katsauksen "pre-pre-alpha" -vaiheessa olevaan peliin. Videon alussa oleva varoitusteksti kertoo pelin näyttävän erilaiselta kuin mitä lopullinen versio tulee olemaan. Katso video alta.

      HQ

      Electronic Arts on myös paljastanut, että pelaajat voivat ilmoittautua pelitestiin pelin tulevaa suljettua testivaihetta varten. Tätä valvotaan melko voimakkaasti, sillä pelaajat eivät pääse kaappaamaan peliä tai muuta vastaavaa, mutta jos kaikesta huolimatta haluat tutustua peliin ja antaa palautetta, saatat pystyä tekemään sen rekisteröitymällä <a href= "https://ea.arcsivr.com/Portal/ea-cte/default" target="_blank">täällä</a>.

      Skate

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä