Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Siksi pelistä Banishers: Ghosts of New Eden kannattaa olla innoissaan

Ja näin voit osallistua tietovisaan voittaaksesi pelin Collector's Editionin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On melkein aika, sillä kehittäjä DON'T NOD julkaisee odotetun uuden toimintaroolipelinsä. Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S -konsoleille 13. helmikuuta 2024. Lähestyvän julkaisun alla olemme koonneet yhteen syitä sille, miksi tästä tarinavetoisesta seikkailusta kannattaa olla innoissaan.

Videolla, jonka voi katsella kokonaisuudessaan alta, perehdytään tunteisiin vetoavaan ja monimutkaiseen tarinaan, joka keskittyy aaveiden metsästykseen ja kovaonniseen pääkaksikkoon Antea Duarteen ja Red mac Raithiin. Pohditaan sitä, miten kaksi henkilöhahmoa eroavat ja millä tavalla kumpikin monipuolistaa niin taistelua kuin ympäristön tutkimistakin. Sitten on aika paneutua laajemmin New Edenin maailmaan ja sen erilaisiin haasteisiin, uhkiin, mahdollisuuksiin ja salaisuuksiin kautta maanpiirin, jotka odottavat löytäjäänsä.

Älä siis missaa videota, joka kertoo enemmän Banishers: Ghosts of New Edenistä ennen julkaisua, joka tapahtuu 13. helmikuuta PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

HQ

Mutta ei siinä vielä kaikki! Yhteistyössä Focus Entertainmentin ja DON'T NODin kanssa annetaan palkinnoksi yksi Collector's Edition Banishers: Ghosts of New Edenia.

Tässä erikoisversiossa on mukana peli kera Wanderer Set DLC:n unohtamatta Steelbookia, kahta Banishers -sinettisormusta kahden säädettävän nauhan kera (näin niitä voi halutessaan käyttää kaulakoruna), pelin virallinen 128-sivuinen taidekirja DON'T NODin luonnostelemana ja mukana on myös modulaarinen patsas Redistä ja Anteasta 24 cm korkuisena. Patsaan voi jakaa kahtia vaihdettavilla käsillä.

Jos siis haluat olla mukana voittamassa Collector's Editionia, täytyy sinun vain vastata oikein alla oleviin kysymyksiin. Kaikki Pohjoismaissa (Tanska, Ruotsi, Suomi ja Norja) asuvat voivat osallistua. Voittaja selviää ja hänelle ilmoitetaan pian kisan loppumisen jälkeen torstaina 15. helmikuuta. Osallistu siis ja ole mukana kisaamassa Banishers: Ghosts of New Eden -kamasta.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä