Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon Age: Inquisition

Siksi Biowaren entisen pomon mukaan The Witcher 3 on parempi kuin Dragon Age: Inquisition

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Varsin monen mielestä Dragon Age -pelisarja oli huipulla heti ensimmäisessä osassaan. Kuitenkin se kolmas peli Dragon Age: Inquisition sai aikanaan hyvät arvosanat. Kehitysprosessi oli tunnetusti hyvin vaikea. Nyt sitten Biowaren entinen pomo on kertonut, ettei kolmas Dragon Age koskaan saavuttanut sitä täyttä potentiaaliaan. Niin ja CD Projekt Redin The Witcher 3: Wild Hunt on parempi.

USA Todaylle puhui Aaryn Flynn, ja hänen mukaansa ongelmien yksi syy oli pakko saada peli ulos niin PS3:lle ja Xbox 360 -masiinalle kuin PS4:lle ja Xbox Onelle. Moinen päätös oli EA:n.

"That crushed so much ambition because we didn't have the team size or the time to differentiate those things, truly. So you had to kind of develop the lowest common denominator, and as that came in, that certainly beat out some expectations and ambitions we had for certain fun features in gameplay. In contrast, CD Projekt didn't do that with The Witcher 3, a few months later, and I think their game was better for it."

Dragon Age: Inquisition

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dragon Age: InquisitionScore

Dragon Age: Inquisition

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Dragon Age: Inquisitionin massiivista maailmaa määrittää vahvasti usko sekä hartaalla että päivittäisellä tasolla.

Dragon Agen luoja lähtee Biowarelta

Dragon Agen luoja lähtee Biowarelta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren toiminta on kuluvan vuoden aikana sanalla sanoen tökkinyt. Mass Effect: Andromeda ei saavuttanut sille asetettuja tavoitteita, ja tämä sai monet Dragon Age...Ladataan seuraavaa sisältöä