Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Avengers

She-Hulk paljastui Marvel's Avengerista

Paljastus tapahtui osana striimiä, jota pelintekijä seurasi järkyttyneenä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuodot eivät ole aivan harvinaisia ​​näinä päivinä, mutta on melko harvinaista, että vuoto tapahtuu samalla tavalla kuin äskettäin Marvel's Avengersin kohdalla. Osana Xbox-suoratoistolähetystä show'ta juontava isäntä Techniq ryhtyi kertomaan tietoa She-Hulkista ja lopulta paljasti tuntevansa henkilön, joka äänittäisi hahmon Crystal Dynamicsin pelissä. Omituista onkin, että kaikki tämä tapahtui pääsuunnittelija Brian Wagonerin katsoessa lähetystä hämmästyneenä.

"Haluatko hauskan faktan She-Hulkista? En tiedä voinko sanoa tämän. Luulen, että se oli julkista tietoa... Sanon vain tämän. En pidä Brianin ilmeestä, ehkä Minun ei pitäisi sanoa sitä." Techniq jatkoi sitten: "Näyttelijävalmentajani on itse asiassa She-Hulkin ääni. Enkä sano hänen nimeään, koska en tiedä, oliko se vielä julkista tietoa. Luulen, että on? Siitä ilmoitettiin?"

Vastatessaan kysymykseen Wagoner sanoi: "Ei. Ei. Emme ole koskaan kertoneet julkisesti She-Hulkista. Olemme... emme ilmoita asioita... tiedäthän". Hetken kuluttua hän jatkoi: "työskentelemme seuraavan sankarimme parissa ja emme ole vielä kertoneet, kuka se tulee olemaan. Sille tulee aikansa, olemme keskittyneet juuri nyt juhlimaan ansiokasta työtä, jonka tiimi teki Janen parissa."

Koska Jane Foster lisättiin Marvel's Avengersiin vasta 28. kesäkuuta, emme todennäköisesti näe uutta hahmoa vähään aikaan, mutta koska Disney+:n She-Hulk: Attorney of Law -sarja on tulossa, niin kaikki merkit viittaavat siihen, että asiassa on jonkin verran totuutta. Kuten aina, kannattaa suhtautua annettuun tietoon melko varovaisesti, kunnes Square Enix ja Crystal Dynamics ilmoittavat mitään virallista.

HQ
Marvel's Avengers

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä