Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragonsin BeBe toimii myös pelaajavalmentajana kaudella 2023

Hänestä tulee kaksiroolinen pelaaja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-joukkue on tehnyt ilmoituksen, joka paljastaa, että Support-pelaaja Yoon "BeBe" Hee-chang ottaa itse asiassa kaksoisroolin joukkueessa kaudella 2023.

Tämä tarkoittaa sitä, että BeBe toimii sekä pelaajana että myös pelaajavalmentajana tälle vuodelle, koska hän pyrkii varmistamaan voitot pelipäivinä ja auttamaan parantamaan joukkuetta harjoitusten aikana hyödyllisillä neuvoilla ja tiedoilla ja niin edelleen.

"Tänä vuonna BeBe ottaa kaksoisroolit pelaajana ja valmentajana Shanghaissa Dragons, joka taistelee joukkueen rinnalla kaudella 2023. BeBe on tukemme lavalla sekä valmentaja ja opas kulissien takana. Uudella kaudella hän ottaa useita rooleja, johtaa joukkuetta ja samalla aloittaa taistelun ja käynnistää haasteen kohti uutta lukua Shanghain Dragons rinnalla päättäväisesti ja sinnikkäästi.

<social>https://twitter.com/ShanghaiDragons/status/1638027959004192768/photo/3</social>

BeBen lisäämisen myötä Dragons:n kokoonpanossa on kolme Support pelaajaa, joten ehkä voimme odottaa lisää allekirjoituksia, kun joukkue pyrkii laajentumaan ja valmistautumaan kauteen 2023.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä