Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Shanghai Dragons voitti Overwatch League Summer Showdownin

Finaalissa kaatui Chengdu Hunters

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen viimeisin turnaus on nyt päättynyt, ja kyseessähän oli Summer Showdown. Menneenä viikonloppuna kisatussa skabassa kohtasivat finaalissa parhaat joukkueet niin itäisestä kuin läntisestäkin divisioonasta. League Point -pisteiden ohella tarjolla oli 100 000 dollaria voittajalle.

Mukana olivat lopuksi Dallas Fuel, the Atalanta Reign, Chengdu Hunters ja Shanghai Dragons. Finaalissa kohtasivat sitten Shanghai Dragons ja Chengdu Hunters. Shanghai Dragons vei lopulta voiton piesten Chengdu Huntersin luvuin 4-1.

Seuraavaksi Overwatch Leaguessa on vuorossa Countdown Cup.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä