Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Shanghai Dragons muuttaa Etelä-Koreaan koronavirusta pakoon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen kolmas kausi alkaa viikon kuluttua. Nyt sitten Shanghai Dragons on ilmoittanut siirtävänsä pelaajansa ja muun henkilökuntansa Kiinasta Etelä-Koreaan leviävän koronaviruksen vuoksi. Eilen kiinalainen joukkue Guangzhou Charge ilmoitti poistuvansa maasta samasta syystä.

Twitterissä julkaistussa viestissä lohduteltiin kuitenkin faneja.

"Our priority is to ensure the safety of all our players and staff along with providing the best possible environment for them to practice in. As such, after taking into consideration our match and practice schedule, we will be temporarily relocating all our players and coaching staff to Korea effective immediately."

Toivottavasti koronaviruksen aiheuttama epidemia ei vaikuta koko Overwatch Leaguen pelaamiseen. Toistaiseksi virukseen on sairastunut 6 057 ihmistä, ja näistä 5 970 on todettu Kiinassa. Tautiin on toistaiseksi kuollut 132 sairastunutta.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä