Suomi
Gamereactor
uutiset
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Seuraava WoW-lettu vuodettu?

Blizzconissa selviää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seuraava WoW lisäosa tulee lisäämään peliin worgenit ja goblinit pelattavina rotuina, väittää WoW.com joka kertoo vahvistaneensa huhun 'useista lähteistä' (mitä se sitten tarkoittaakaan). Ihmissudet saadaan Alianssin leiriin, goblinit taas Horden puolelle. Lisäosan nimi tulee olemaan Cataclysm, ja se on tarkoitus paljastaa kuun lopussa Blizzconissa. Katsotaan miten huhu pitää kutinsa.

Molemmat huhut on nähty netissä jo aikaisemmin kesällä. Huhu Cataclysm -nimestä lähti liikkeelle kun Blizzard rekisteröi itselleen Cataclysm tavaramerkin ja sen mukaisen verkkosivun, näistä jälkimmäisen tunnetun välikäden kautta. Se myös sopisi Blizzardin omiin vihjailuihin, jotka antavat ymmärtää kolmannen lisälevyn jatkavan maailman suosituinta tasohippaa Azerothin mantereet repineen Maelstromin puolelle.

Uusista pelattavista roduista taas on huhuttu sen jälkeen kun testipalvelimelta löydettiin syksyisen Halloween-tapahtuman naamareita, joista perinteisten pelattavien rotujen naamareiden lisäksi löytyi myös worgen- ja gobliniversiot. Tämä sai pelaajat päättelemään, että rodut on tarkoitus lisätä pelattavien joukkoon. Myöhemmin naamareita paljastui isompi rypäs, mutta vain näitä kahta on pidetty sekä tarpeeksi ikonisina että olemassaoleviin hahmo-ja panssarimalleihin sopivina olemaan vartenotettava vaihtoehto uusiksi roduiksi.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä