Suomi
Gamereactor
uutiset
Splinter Cell: Conviction

Seuraava Splinter Cell suunnitteilla

Kehitystiimi Montrealista Torontoon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on paljastanut, että seuraava Splinter Cell -peli on jo tekeillä. Peli on kuitenkin vasta suunnitteluasteella, eikä täyteen tuotantovaiheeseen päästä aivan lähiaikoina.

Merkittävää on se, että peli tehdä tehdään Ubisoftin uudella Toronton-studiolla. Sarjan kehitystä on perinteisesti johdettu Montrealista, jossa myös tämän kevään Splinter Cell: Conviction luotiin.

Toronton-studiota luotsaava Jade Raymond kertoi Gamasutralle, että "koko ydintiimi on muuttanut Montrealista" uuden projektin pariin. Peliä valmistellaan pitkälti Convictionin tekniseltä pohjalta.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan mitään tietoa siitä, millainen peli Ubisoftilla on mielessään, mille alustoille se julkaistaan ja mihin aikaan.

Huhtikuussa julkaistu Splinter Cell: Conviction tuli vain Xbox 360:lle ja PC:lle ja kertoo hiiviskelysarjan aiempia osia toimintapainotteisemman kostotarinan.

Splinter Cell: Conviction

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Splinter Cell: ConvictionScore

Splinter Cell: Conviction

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Hiippailusankari Sam Fisher on täällä taas, eikä päivääkään liian aikaisin. Miltä hiiviskelysarjan uusi tuleminen maistuu pitkällisten myöhästymisten päätteeksi, siitä otetaan selvää tässä ja nyt.Ladataan seuraavaa sisältöä