Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Seitsemän kumppania on liittynyt Ubisoftin kanssa vuoden 2024 Six Invitationaliin

Tapahtuma on parhaillaan käynnissä Brasiliassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tällä hetkellä 2024 Six Invitational on täydessä vauhdissa. Parhaat Rainbow Six: Siege joukkueet ympäri maailmaa ovat kaikki kerääntyneet Sao Pauloon, Brasiliaan kilpailemaan osuudesta monen miljoonan dollarin palkintopotista ja tulemaan kutsutuksi seuraavaksi maailmanmestariksi.

Tämän tapahtuman ollessa käynnissä Ubisoft on paljastanut, että se on allekirjoittanut kumppanuuksia seitsemän yksittäisen yrityksen kanssa varmistaakseen, että SI2024 esitetään parhaassa mahdollisessa muodossaan.

Intel on napautettu virallisena tapahtumakumppanina, Lenovo virallisena kannettavan tietokoneen kumppanina, JBL virallisena oheislaitekumppanina, Eureka Ergonomics virallisena pelituolikumppanina, Kingston Technology virallisena SSD-kumppanina, CTRL virallisena evästekumppanina ja Aura virallisena kuitukumppanina.

Jokainen seitsemästä yrityksestä on edustettuna tapahtuman lähetyskanavilla, ja samoin heidän erilaisia tuotteitaan käyttävät turnauksen ammattipelaajat.

SI2024 päättyy 25. helmikuuta, kun suuri finaali pidetään live-yleisön edessä Ginásio do Ibirapuerassa.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä