Suomi
Gamereactor
uutiset
Total War: Arena

Segan Total War: Arena siirtyy Wargamingin julkaistavaksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega, Creative Assembly ja Wargaming ovat paljastaneet uuden yhteistyösopimuksen yhtiöiden välillä. Sen mukaan Total War: Arena menee Wargamingin uuden Allience-nimikkeen julkaisemaksi.

Gamereactor pääsi haastattelemaan Creative Assemblyn studiojohtajaa Tim Heatonia. Heatonin mukaan CA on edelleen ohjaksissa Total War: Arenassa, mutta se noudattaa Wargamingin F2P-tyyliä 10vs10-nujakoissaan PC:llä:

"Olemme erittäin ylpeitä Arenasta ja kuinka uniikin moninpelikokemuksen se tarjoaa. Suljetut testit ovat osoittaneet, että Areanalla on merkittävää potentiaalia. Julkaisusopimus Wargamingin kanssa avaa valtavan uuden yhteisön pelille, jossa on yli 100 miljoonaa pelaajaa heti ulottuvilla", selitti Heaton.

Mitä mieltä olet uudesta yhteistyöstä ja uudesta Total War: Arena -pelistä?

Total War: Arena

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Total War: Arena

GR Livessä tänään Total War: Arena

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään GR Livessä pelataan kahden tunnin ajan Total War: Arenaa, jonka uusimman ennakon voi lukea täältä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit...

0
Ennakossa Total War: Arena

Ennakossa Total War: Arena

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Ennakossa on tällä kertaa Total War: Arena, jonka avoin beta käynnistyy 22. helmikuuta. Lue ennakko täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä