Suomi
Gamereactor
uutiset
Company of Heroes 2

Sega vahvisti Relic-kaupat

Hankki myös "joitakin" THQ:n sarjoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sega on tehnyt virallisen ilmoituksen Relic Entertainmentin (THQ Canada) ostosta, joka mainittiin jo eilen THQ:n konkurssipesää koskeneessa uutisessa. Virallisen ilmoituksen yhteydessä Sega toteaa ostaneensa studion kokonaisuudessaan sekä "joitakin" sen kehittämiä sarjoja vahvistaakseen asemaansa PC-pelimarkkinoilla länsimaissa.

Yhtiö ei eritellyt ostamiaan sarjoja tarkemmin, mutta mainitsi Warhammer 40k: Dawn of Warin ja Company of Heroesin esimerkkeinä Relicin osaamisesta.

Ottaen huomioon, että Relicin työstämä Company of Heroes 2 on viittä vaille valmis, jatkanee peli elämäänsä myös Segan omistuksessa. Pelin julkaisuaika on kuitenkin toistaiseksi auki.

Sega omistaa jo ennestään esimerkiksi Creative Assemblyn, joka on tunnettu Total War -strategiapeleistään.

Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - toista maailmansotaa itärintamalla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Company of Heroes 2Score

Company of Heroes 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti koki itärintaman ilot ja kauhut Relicin upouudessa strategiapelissä. Company of Heroes 2 on vakuuttava jatko arvostetulle sarjalle.

Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

Ilmainen Company of Heroes 2 -viikonloppu

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos Company of Heroes 2 kiinnostaa, muttet ole vielä ollut valmis loikkaamaan itärintaman lumiseen helvettiin, voit vierailla siellä ilmaiseksi tänä viiikonloppuna.

Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

Vahva aloitus Company of Heroes 2:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Sega taisi tehdä hyvän siirron ostaessaan Relic Entertainmentin ja Company of Heroes 2:n THQ:n konkurssihuutokaupasta. Peli on nimittäin myynyt 380 000 kappaletta pelkästään ensimmäisen viiden päivän aikana.Ladataan seuraavaa sisältöä